340 Noord-Veluwse verenigingen ontvangen steuntje in de rug

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 10111
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

340 Noord-Veluwse verenigingen ontvangen steuntje in de rug

Bericht door Redactie »

340 Noord-Veluwse verenigingen ontvangen steuntje in de rug

Dinsdagavond 15 april ontvingen 340 Noord-Veluwse verenigingen een financiële bijdrage uit het Rabobank Clubkas Fonds. De hoogte van dit extraatje werd niet door de bank, maar door de leden van de bank bepaald. In de afgelopen weken konden zij stemmen op hun favoriete vereniging.


In totaal brachten de leden van Rabobank Noord Veluwe maar liefst 15.752 stemmen uit, met een gemiddeld bedrag van € 8,30 per stem. Dinsdagavond 15 april waren bijna 600 vertegenwoordigers van de verenigingen aanwezig in partycentrum Coelenhage in Wezep om hun cheque in ontvangst te nemen.

Afbeelding

Winnaars
Onder luid gejuich werden alle cheques tegelijk opengemaakt. Het hoogste bedrag werd uitgekeerd aan de Heerder Historische Vereniging, namelijk €1704,-. De meeste stemmen werden opgehaald door voetbalvereniging OWIOS uit Oldebroek dat met 218 stemmen de lijst aanvoerde. Aangezien OWIOS al een sponsorcontract heeft met de lokale bank, telden hun stemmen echter voor de helft mee.
Winnaar van de prijs voor de meest creatieve manier van stemmen werven, ging naar muziekvereniging Excelsior uit Oostendorp die een filmpje opnam om leden te enthousiasmeren. De muziekvereniging ontvangt daarom een extra bijdrage van € 250,-, bovenop het Clubkas Fonds-bedrag én een artikel met foto in het ledenmagazine ‘Dichterbij’ van Rabobank Noord Veluwe.

Kas spekken
De jaarlijkse Clubkas Fonds-actie is door Rabobank Noord Veluwe in het leven geroepen om verenigingen op de Noord-Veluwe een steuntje in de rug te geven. Elk voorjaar kunnen zij hun kas spekken door deel te nemen aan de actie en leden van de bank op te roepen op hen te stemmen.

5 M’s voor succes
Gastspreker Esther Schoustra van ‘Goede Zaken’ gaf als specialist Maatschappelijk Betrokken Ondernemen alle aanwezige verenigingen tips over hoe zij succesvoller kunnen worden door goed gebruik te maken van de 5 M’s: Munten, Mensen, Middelen, Media en Massa (netwerken). Daarnaast kregen de verenigingen een film te zien over de vele voordelen van cashless betalen en hoe zij dit kunnen introduceren in hun kantines. Rabobank Noord Veluwe maakte de film in samenwerking met de Mixed Hockey Club in Epe waar MyOrder Cashless Betalen onlangs met succes is ingevoerd.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie