Nieuws

OWIOS speelt zaterdag in Doorwerth tegen vv Duno. De wedstrijd begint om 14.30 uur en deze wedstrijd staat onder leiding van de heer J. Klein Gansey.

Beide ploegen hadden vorige week een valse start bij aanvang van de competitie. DUNO is voor OWIOS een onbekende tegenstander. Jarenlang bivakkeerde DUNO in de 4e klasse. De afgelopen twee seizoenen werd DUNO kampioen waardoor DUNO zich dit jaar, met een behoorlijk versterkte selectie, voor het eerst mag acteren in de 2e klasse. De voorbereiding verliep vlekkeloos met onder andere 3 ruime overwinningen in de beker. Echter, afgelopen week werd er kennis gemaakt met het voetballen in de 2e klasse. DUNO verloor met 4-2 van Unicum Lelystad, na met 4-0 achter gestaan te hebben.

Na een leerzaam jaar in de 1e klasse, kan OWIOS zich weer opmaken in de 2e klasse. De voorbereiding liep goed met 3 overwinningen in de Veluwecup en plaatsing voor de volgende ronde van de beker ten koste van VSCO. Afgelopen week verloor OWIOS van BAS met 1-0. OWIOS had het duel onder controle en voldoende kansen om de score te openen. Helaas beloonde OWIOS zich niet voor het goede spel. Zoals vaker in het voetbal viel het doelpunt halverwege de 2e helft aan de andere kant.

Beide ploegen zullen zich willen revancheren voor de valse start en de winst willen pakken. Het getoonde spel van OWIOS biedt vertrouwen om de punten mee te nemen naar Oldebroek.

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd