Loco Media Groep

Loco Media Groep

advertentie
Geschreven door Jeannet van Elst
17 april 2024 12:53


Wandelen voor vrede en vrijheid
Foto: Wandelen voor vrede en vrijheid
Foto Amnesty Wezep

Amnesty Wezep nodigt je op zondag 5 mei uit voor een inspirerende wandeling door het Waterwingebied voor vrede en vrijheid. Tijdens de wandeling wordt stilgestaan bij het onrecht en de onderdrukking die veel mensen ten deel valt, en zo je verbonden met hen te voelen. Er is ook ruimte voor rustige muziek en een gedicht.

Frieda van der Weerd van Amnesty Wezep: 'Vrijheid en vrede zijn niet vanzelfsprekend. Sinds de uitbraak van de oorlog in Israël en Gaza en in Oekraïne is dat voor iedereen duidelijk. Maar ook in andere landen worden mensen op grote schaal onderdrukt en vervolgd. Daarom is het juist belangrijk om naast het vieren van de vrijheid stil te staan bij misstanden wereldwijd.'

Ga jij op 5 mei, samen met Amnesty Wezep, een sportieve uitdaging aan? Je bent uitgenodigd mee te lopen voor een wandeling van ongeveer 5 kilometer.

De start is in het gebouw van de Van Limburg Stirumband, de Zeuven Heuvels 20 in Wezep, met koffie/ thee en limonade voor de kinderen.

Inloop tussen 14.00 uur en 14.15 uur.

Bij terugkomst in het gebouw van de VLS is er gelegenheid na te praten en nog wat te drinken. Je krijgt een kleine attentie van Amnesty mee naar huis.

Opgave uiterlijk 1 mei via info@wezep.amnesty.nl

Heb je een tip of opmerking? Mail onze redactie via info@locomediagroep.nl.

Oldebroek Nieuws 

wezep 
 
  • LocoTV
  • LocoFM

Elburg Vischmarkt

Elburg Haven

advertentie