Pagina 1 van 1

Erik Doornwaard lijsttrekker SGP-Oldebroek

Geplaatst: wo nov 13, 2013 10:44
door Redactie
Erik Doornwaard lijsttrekker SGP-Oldebroek
Bron website SGP Oldebroek 13 nov 2013

Voor de komende gemeenteraadsverkiezingen op D.V. 19 maart 2014 hebben het bestuur en de leden van de gemeentelijke SGP-kiesvereniging Oldebroek unaniem Erik Doornwaard als lijsttrekker gekozen. Doornwaard is sinds 2010 raadslid voor de SGP.

Afbeelding

Tijdens de ledenvergadering maandag 11 november jl. heeft hij het verkiezingsprogramma toegelicht en een aantal speerpunten daaruit bekend gemaakt. De aftrap van de verkiezingen zal plaatsvinden op D.V. vrijdag 29 november 2013 in het boerderijmuseum te Oldebroek. Op deze avond hoopt ook de heer van der Staaij, de landelijk politiek leider van de SGP, aanwezig te zijn. Nummer 2 tot en met 5 van de kandidatenlijst zijn de volgende personen: Gerrit Evink, Peter van Duijn, Alfred van Loo en Rik van de Beek.

Onze huidige wethouder IzaƤk de Muijnck heeft aangegeven zich niet als wethouder beschikbaar te stellen voor de nieuwe bestuursperiode. De achtergrond hiervan is de woonplicht in de gemeente. Bij zijn tussentijds aantreden was duidelijk dat de raad ontheffing van de woonplicht zou verlenen. Nu er een nieuwe volle bestuursperiode aanbreekt, acht hij het aanvragen van een dergelijke ontheffing, gelet op de wettelijke regeling, voor een volle bestuursperiode ongewenst. We respecteren deze persoonlijke afweging.

Re: Erik Doornwaard lijsttrekker SGP-Oldebroek

Geplaatst: wo nov 13, 2013 16:35
door A. van Leijen
Ook langs deze weg feliciteren we Erik met zijn benoeming. We hebben alle vertrouwen in een constructieve samenwerking in dienst van de samenleving. We wensen hem en zijn ploeg Gods zegen. Hgr.