120615 Nacht Zonder Dak

Evenementen, bijeenkomsten enz.
Na registratie kunt de activiteiten van u of uw vereniging hier zelf plaatsen en wijzigen.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Redactie Noord 2
Berichten: 234
Lid geworden op: ma okt 10, 2011 19:21

120615 Nacht Zonder Dak

Bericht door Redactie Noord 2 » do feb 09, 2012 21:32

Nacht Zonder Dak

Na het grote succes van vorig jaar, wordt er ook dit jaar weer een nieuwe Nacht Zonder Dak georganiseerd in Wezep en Hattemerbroek! Vorig jaar werd de eerste editie gehouden op het terrein van de ijsbaan in Hattemerbroek en trok ruim 100 deelnemers. De datum voor de komende editie van Nacht Zonder Dak is 15 juni 2012 en dit jaar vindt het evenement plaats op het WHC-terrein in Wezep.


Nacht Zonder Dak is een actie van Tear waarbij je één nacht doorbrengt in een zelfgemaakt krotje van kartonnen dozen en plastic. De opbrengst van de Nacht Zonder Dak gaat naar projecten van Tear in Bolivia, Cambodja en Kenia. Door mee te doen aan de actie en een nacht in een krot te slapen, ervaar je hoe het is om straatjongere te zijn: buiten overnachten, koude tenen, vroeg wakker en herrie om je heen. Straatjongeren hebben vaak geen andere keus. Naast afzien is het ook supergezellig en is er veel muziek: de bands ‘G.R.O.W.’ en ‘Rejoice’ uit Wezep optreden.

Als deelnemer van Nacht Zonder Dak laat je je sponsoren door familie, vrienden, buren, de kerk of bedrijven. Met het geld dat je ophaalt geef je de straatjongeren kans op een nieuwe toekomst.

Aanmelden kan op http://www.nachtzonderdak.nl/wezep Ook voor meer informatie en andere vragen kun je op deze site terecht! Ook is Nacht Zonder Dak Wezep/Hattemerbroek te volgen op twitter: @NZDWezep Zo blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Dit mág je niet missen!
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.

Gebruikersavatar
Redactie Noord
Redactie
Berichten: 734
Lid geworden op: vr apr 16, 2010 21:03
Locatie: Wezep

Nacht Zonder Dak staat voor de deur

Bericht door Redactie Noord » ma jun 04, 2012 19:16

Nacht Zonder Dak staat voor de deur

WEZEP - Nog een kleine twee weken en dan is het zover: de tweede editie van Nacht Zonder Dak Wezep/Hattemerbroek. Deze Nacht Zonder Dak wordt gehouden op het WHC-terrein in Wezep en duurt van vrijdagavond 15 juni tot en met zaterdagochtend 16 juni.

Nacht Zonder Dak is een actie van Tear waarbij je één nacht doorbrengt in een zelfgemaakt krotje van kartonnen dozen en plastic. De opbrengst van de Nacht Zonder Dak gaat naar projecten van Tear in Bolivia, Cambodja en Kenia. Door mee te doen aan de actie en een nacht in een krot te slapen, ervaar je hoe het is om straatjongere te zijn: buiten overnachten, geen zacht matras, koude tenen, vroeg wakker en herrie om je heen.. Straatjongeren hebben vaak geen andere keus.

Het programma van Nacht Zonder Dak is goed gevuld, dus naast afzien wordt het ook supergezellig! ’s Avonds zijn er optredens van 3 bands: ‘Rejoice’, ‘G.R.O.W.’ uit Wezep komen spelen. Ook de band ‘LEV’, welke bekend is van o.a. het Flevo Festival komt optreden. Ook komt LOCOfm live radio maken vanaf het terrein!

Om zoveel mogelijk geld op te halen voor de straatjongeren in o.a. Bolivia, hebben we zoveel mogelijk deelnemers nodig die geld ophalen voor het goede doel. Wil je meer info of wil je je opgeven voor deze Nacht Zonder Dak? Ga dan naar http://www.nachtzonderdak.nl/Wezep Wil je als vrijwilliger helpen tijdens dit evenement? Neem dan contact op via de site, voor zo’n evenement als dit zijn namelijk veel vrijwilligers nodig!

Wil je tijdens deze Nacht Zonder Dak op de hoogte blijven van alle gebeurtenissen op het terrein etc.? Hou dan de website in de gaten, en volg ons op twitter: @NZDWezep en op Facebook: http://www.facebook.com/NachtZonderDakWezep Binnenkort verschijnt hierop meer informatie over hoe je dit grootse evenement live kunt volgen. Luister tijdens het evenement ook naar LOCOfm voor live verslag, interviews met deelnemers en vrijwilligers, ‘live streaming’, speciale programma’s, geweldige muziek en nog veel meer!

Afbeelding
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.

Plaats reactie