Van Horen, Uitslag en Bronkhorst naar Gelders Kampioenschap.

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9556
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Van Horen, Uitslag en Bronkhorst naar Gelders Kampioenschap.

Bericht door Redactie »

Van Horen, Uitslag en Bronkhorst naar Gelders Kampioenschap dressuur.

Marion van Horen, Marieta Uitslag en Anita Bronkhorst (2 paarden) mogen de Heuvelruiters gaan vertegenwoordigen op de Gelderse Kampioenschappen welke 19 februari gehouden worden. Marion reed afgelopen zaterdag mee in de B dressuur met haar paard Benanta, na al 2 keer gewonnen te hebben werden ze nu 2e met 206 punten. Dit was goed genoeg om kringkampioen te worden. Marieta deed ook mee in de klasse B, maar dan in de 2e groep. Marieta werd 2 keer 2e met Barolo en ook deze keer hadden ze een abonnement op de 2e plek, aldus Marieta. Deze klasseringen waren goed voor een startbewijs op de Kampioenschappen. Anita Bronkhorst reed met 2 paarden mee. Als eerste was het de beurt aan Apricot Beauty in de klasse M1. De vorige keer had Anita gewonnen dus het was nu spannend. Deze keer werden ze 2e goed genoeg om mee te mogen doen aan de Gelderse Kampioenschappen. 's Avonds was het de beurt aan haar andere paard Darco in de Z2. De vorige keren hadden ze al een keer gewonnen en een keer als 3e geeindigd. Ook met Darco mag Anita gaan starten op het kampioenschap.
Overige uitslagen: Carlijn Vaessen reed mee in Almelo tijdens een dressuurwedstrijd voor pony's en wisten een keer te winnen met 191 in de klasse M2/CDE dit met de pony Ciesto TG.
Cristel Kalf wist vorig weekend tijdens de 2e selectie voor springen paarden beslag te leggen op de 4e plek in de klasse Z/ZZ met haar paard Willemijn.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.

Plaats reactie