3-2 winst voor DROST/VZK dames 1.

Gebruikersavatar
Redactie 3
Berichten: 234
Lid geworden op: ma jun 21, 2010 20:15

3-2 winst voor DROST/VZK dames 1.

Bericht door Redactie 3 »

3-2 winst voor DROST/VZK dames 1.

Afgelopen zaterdag stond de uitwedstrijd Ormi dames 2- DROST/VZK dames 1 op het programma voor de dames uit Wezep. Er werd in Heerde gespeeld en met 3-2 gewonnen.

In de eerste set waren de dames kansloos tegen Ormi, de nummer vier uit de competitie.
DROST/VZK kwam de afspraken in het achterveld niet na, waardoor er geen mogelijkheid tot aanvallen was. Daarnaast zorgden veel persoonlijke fouten aan de kant van Wezep ervoor dat Ormi steeds verder weg kon lopen bij DROST/VZK.
De eerste set werd verdienstelijk gewonnen door Ormi met 25-14.

DROST/VZK wilde in de tweede set het spel spelen wat Ormi in de eerste set liet zien. De dames waren er van overtuigd dat zij hier veel beter spel konden laten zien.
Spelverdeelster Leonie Kuiper begon met een ijzersterke serveserie in deze tweede set en kon de dames op een 9-0 voorsprong zetten. Daarnaast maakte Liselotte van Ommen haar rentree in deze wedstrijd. Na een tijdje uit de running geweest te zijn vanwege een blessure liet zij in deze wedstrijd zien wat haar kwaliteiten zijn en legde zij goed geplaatste aanvallen direct op de grond aan de kant van Ormi.
Deze tweede set was een omslag van de wedstrijd, want nu was DROST/VZK aan zet en werd de set gewonnen met 25-17.

In de derde set wilde DROST/VZK dit goede spel voortzetten. En dit gebeurde ook. Er konden wissels ingebracht worden, de wisselbank was gedreven in de aanmoediging en Leonie Kuiper kon afwisseling brengen in haar spelverdeling zodat alle aanvalsters bediend konden worden.
De set werd gewonnen door DROST/VZK met 25-19.
Een 2-1 voorsprong voor Wezep aan het begin van de vierde set. Wezep kon de wedstrijd beslissen door de vierde set te winnen, maar helaas was deze set een déjà vu van eerste set. De set werd gewonnen door Ormi met 25-14 waardoor er een vijfde, beslissende set, gespeeld moest worden.
DROST/VZK begon de vijfde set moeizaam en keek al gauw aan tegen een 8-3 achterstand in deze vijfde set. Gelukkig konden de dames vervolgens het spel uit de tweede en derde set hervatten, waardoor de vijfde set werd gewonnen door DROST/VZK.
DROST/VZK heeft door deze 3-2 winst een derde positie op de ranglijst weten te bemachtigen met 2 wedstrijden minder gespeeld te hebben dan de nummer 1 HSC uit Hierden.
Liselotte van Ommen was deze wedstrijd Woman of the Match. Aanvallend heeft zij veel ballen weten te scoren en mag dames 1 blij zijn dat zij weer fit is, omdat zij deze wedstrijd onmisbaar was!
De dames van DROST/VZK zijn 3 weken vrij van competitie en hopen tijdens de kerstdagen rustig de trainingen te beoefenen. Na de feestdagen zullen de dames weer fanatiek aan de slag gaan om op donderdag 13 januari in Elspeet de nummer laatst van de competitie te verslaan.
Dames 1 van DROST/VZK wenst iedereen fijne feestdagen toe en een sportief 2011!
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.

Plaats reactie