Jenny en Roelof 20 jaar betrokken bij vierdaagse.

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 10145
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Jenny en Roelof 20 jaar betrokken bij vierdaagse.

Bericht door Redactie »

Jenny van Boven en Roelof Wichers 20 jaar betrokken bij vierdaagse.

WEZEP 3 juni 2010 – De laatste avond van de vierdaagse, voor de vrijwilligers zitten er bijna vier heel drukke dagen op. Als hoogtepunt het afsluitende defilé. Een hele klus om deze in de juiste volgorde en op tijd te laten starten. Het startsein wordt gegeven, met de dragers van de vaandels vertrekt de stoet. Na amper honderd meter wordt de stoet ineens opgehouden door Gerrie Mulder en Joop van Bruchem. Roelof Wichers kijkt verbaast, Jenny van Boven is nog druk het helpen van deelnemers, zij wordt met enige tegenzin naast Roelof geplaatst:

Joop van Bruchem houdt volgende toespraak:
Beste Jenny van Boven en Roelof Wichers.
Als andere helft van de avondwandelvierdaagse hebben we even een kort, maar SPECIAAL MOMENT ingelast. Want dit is de dertigste editie van de avondwandelvierdaagse van Wezep en omstreken.
De commissie bestaat uit vier personen waarvan er twee als langst dienend te boek staan. Jenny en Roelof zijn al Twintig en bijna twintig jaar betrokken bij dit jaarlijks evenement. Veel inwoners van Wezep en omringende plaatsen staan nu op het Meidoornplein of langs de route van het defilé. De avondwandelvierdaagse is duidelijk een niet meer weg te denken gebeurtenis, met een maatschapplijke en sportieve factor, vier avonden samen gezond bezig zijn, lekker wandelen.
Bedankt voor jullie inspanning van de afgelopen jaren. Elk jaar en ook dit jaar mede dankzij jullie, weer een PRIMA PRESTATIE. We hopen nog lang, samen met jullie hiermee door te gaan! Bedankt.

Afbeelding
Jenny en Roelof kregen bloemen en een gedenktegeltje aangeboden.

ZO en nu gaan we weer verder, HERSTART het DEFILÉ!
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie