Zonnig Loo trekt 250 deelnemers

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 10110
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Zonnig Loo trekt 250 deelnemers

Bericht door Redactie »

Zonnig Loo trekt 250 deelnemers

Weer zeer veel wielrenners waren afgelopen zaterdag weer op het Loo afgekomen voor de 3e wedstrijd in de Vadesto voorjaarscompetitie.
In de B-categorie 100 renners die voor een zeer levendige wedstrijd zorgden. Telkens vele vluchtpogingen, maar uiteindelijk draaide het toch weer op een massasprint uit. Rudy Botter uit Slagharen werd uiteindelijk de snelste voor Edwin Soepenberg die goede zaken deed voor het klassement. Wim de Lange uit IJsselmuiden reed zich nog naar de 3e plek.


Bij de A-klasse ruim 140 starters die vanaf het vertrek er telkens volle bak in knalden. De meest serieuze ontsnapping kwam op naam van John Schouten die samen met 2 kompanen enkele ronden voor de groep uit reed, maar ook zei werden weer tot de orde geroepen. Richting de finale dan weer diverse pogingen, maar het peloton leek af te stevenen op een massasprint. Maar richting de laatste ronde is het Ismaël Kip die samen met Dick Hoeve en Edwin Wielink een minimale voorsprong mogen gaan verdedigen. Voor Kip een ideale uitgangspositie want als achtervolger kan hij de resterende 3 km goed overbruggen. Ze weten de sprintende meute voor te blijven en Kip pakt zo de winst in deze 3e wedstrijd.

Uitslag A-klasse
1 Ismaël Kip Oldebroek
2 Dick Hoeve Elburg
3 Edwin Wielink Twello

Uitslag B-klasse
1 Rudy Botter Slagharen
2 Edwin Soepenberg Den Ham
3 Wim de Lange IJsselmuiden
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie