Verbeek gaat door!

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 10127
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Verbeek gaat door!

Bericht door Redactie »

Verbeek gaat door!
Plannen voor heropbouw krijgen vorm

OLDEBROEK - In de eerste week van dit jaar werd Fruittuin Verbeek volledig in de as gelegd. Kortsluiting in het koelsysteem was de oorzaak van het volledig uitbranden van het unieke bedrijf aan de Vierhuizenweg in Oldebroek. Eigenaren Ton en Annette Verbeek hebben sindsdien niet stil gezeten.

Afbeelding
foto Laura van de Linde www.lauravanderlinde.nl

Na de allesverwoestende brand op zaterdag 3 januari werd al snel het besluit genomen om het bedrijf opnieuw op te bouwen. “Heel even hebben we gedacht om het bijltje erbij neer te gooien maar de ondernemer in ons protesteerde. Voor we het wisten waren we bezig met de vraag hoe we het zouden aanpakken als we het bedrijf toch opnieuw zouden opbouwen.” Uit die vraag kwam de verrassende conclusie naar boven dat het anders moest. Een nieuwe naam, een andere invulling en uiteraard een nieuw pand dat helemaal wordt afgestemd op de vernieuwde bedrijfsvoering. Ton: “We zitten nu nog in een oriënterende fase waarin we nog heel wat knopen moeten doorhakken dus al te veel kunnen en willen we er nu nog niet over zeggen.”
Achter de schermen wordt in ieder geval hard gewerkt aan de heropbouw van het bedrijf dat tot op heden bekend stond als Fruittuin Verbeek. Een bedrijf met aandacht voor de pure smaak van fruit en een plek waar mensen konden genieten van de lekkernijen uit de winkel, de gemoedelijke sfeer en de prachtige boomgaard. “Dat willen we al wel vast verklappen; die waarden blijven belangrijk! Ook in het nieuwe bedrijf.”
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie