Uitslagen van de Boerentrekkertrek Kamperveen.

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 10111
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Uitslagen van de Boerentrekkertrek Kamperveen.

Bericht door Redactie »

Uitslagen van de Boerentrekkertrek Kamperveen.
 
Het evenement werd dit jaar voor de zevende keer gehouden. Circa 2.800 bezoekers hebben het evenement bezocht. De bezoekers konden al snel een mooi plaatsje bemachtigen achter de hekken en op de wagens. Op de meeste plaatsen langs de baan waren de rijen mensen zelfs tien dik. Reikhalzend hebben ze in totaal 215 tractoren voorbij zien komen, waarvan ruim 70 tractoren in de sportklasse.


Klik hier om de foto's te bekijken die Niels heeft gemaakt

Afbeelding
Demo door van Werven

De zandbaan was opgedeeld in twee banen waardoor er voor de bezoekers steeds veel viel te genieten. De wedstrijd duurde van 9.00 uur tot 17.00 uur.
Voor de kinderen was er dit jaar veel te beleven bij de luchtkussens, sminckhoek en bij de skeltertrek. Daarnaast was er voor de jeugd een kleurplaatwedstrijd georganiseerd. Daarnaast was er ook nog een heuse Micro-pullers wedstrijd voor het Nederlands Kampioenschap. 
Als bestuur van de trekkertrek kijken we terug op een zeer geslaagde dag. Mede dankzij het mooie weer en de hulp van ruim 120 vrijwilligers en alle sponsoren was het een groot succes.
Op vrijdag 5 juni zal er ‘s avonds een cheque overhandigd worden aan mevrouw Wassenaar van de KWF met de netto opbrengst van dit evenement. We hopen het bedrag van vorig jaar met € 12.500,- weer te kunnen evenaren.

Nog even een uitleg voor de uitslag van de trekkertrek;
In de standaardklasse mochten de beste nrs 1-5 een tweede trek doen. De uitslag werd bepaald door het totaal van de 1e en 2e trek bij elkaar op te tellen. 
In de sportklasse wordt alleen een finale gehouden indien er meerdere tractoren

Klik hier voor pdf formaat uitslag
Klik hier voor xls formaat uitslag


Kijk ook eens op http://www.btt-kamperveen.nl/index.php
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie