Polder Piraten Festijn wordt Polder Festival

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 10110
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Polder Piraten Festijn wordt Polder Festival

Bericht door Redactie »

Polder Piraten Festijn wordt Polder Festival en verhuist naar de gemeente Oldebroek.

Het Polder Piraten Festijn, dat al enkele malen met succes in Biddinghuizen (net over de brug bij Elburg) werd georganiseerd, gaat verhuizen naar Oldebroek. De reden hiervan is een aanpassing van het concept. Het Polder Piraten Festijn was het een meerdaags Nederlandstalige evenement met louter artiesten. Vanaf dit jaar is er een artiesten avond en een avond met live bands. Natuurlijk allemaal wel in de Nederlandse taal. Hiermee wil de organisatie (Favoriet Events) een breder publiek trekken. Ook het feit dat dit jaar Bigpop niet georganiseerd wordt heeft er toe bijgedragen dat deze aanpassing is doorgevoerd. Een logisch gevolg van de conceptwijziging is ook een andere naam. Het evenement heeft de naam Polder Festival gekregen.

In de loop van 2009 kwam Favoriet Events in contact met de organisatie van een nieuw op te starten boeren rock evenement met als werktitel het Rock en Lol Festijn. Tijdens een goed gesprek en een koud glas bier is het idee geboren een combinatie van het Polder Piraten Festijn en het Rock en Lol Festijn te organiseren en dit het Polder Festival te noemen. Naast het verbreden van het publiek heeft de samenvoeging natuurlijk ook voordelen op het gebied van logistiek en financiën. Ook niet onbelangrijk ik deze tijd.

Over de invulling van de avonden kan nog niets definitief bekend gemaakt worden. Er zijn echter verregaande gesprekken gevoerd met diverse grote namen in de boeren rock- en artiestenwereld.

Feiten en cijfers:
Naam: Polder Festival
Datum: Vrijdag 4 en zaterdag 5 september 2009
Website: www.polderfestival.nl
Organisatie: Stichting Favoriet Events
E-mail: info@favoriet-events.nl / info@polderfestival.nl
Telefoon: 06-26428528 / 06-15034620
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie