OOSTERWOLDE - Muziekvereniging David Oosterwolde zit ook komend jaar niet stil. De leden kijken vol enthousiasme uit naar een nieuw en muzikaal seizoen samen met u! Als eerste staat op 18 maart de jaarlijkse voorjaarsuitvoering weer op de agenda. Voor de pauze zullen het jeugdorkest, c-orkest en de malletband hun muziek ten gehore brengen.

het A-orkest het grote werk ‘The Wild Hare’ spelen, met medewerking van verteller Frans Limburg. In ‘The Wild Hare’ staat het verhaal van Tom Applewhite centraal, een 22-jarige Amerikaan en tweede luitenant richter van de B17 bommenwerper The Wild Hare. Hieromheen wordt er op een spannende wijze het verhaal van de Tweede Wereldoorlog uitgelegd. Erg indrukwekkend en zeker de moeite waard om te komen luisteren.

De uitvoering begint om 19.30 uur in Hart van oosterwolde

Verder hoopt David met het jeugdorkest op 2 juni een paar dagen naar Schiermonnikoog te gaan om mee te doen aan het jaarlijkse muziekfestival. De jeugd heeft er nu al zin in!!

En zoals gewoonlijk is het A-orkest van David ook dit jaar op 17 juni weer aanwezig bij het festival van het Noord Veluws Muziekverband in Elburg. Later in het jaar, op 25 november, staat het concours in Zutphen op de planning. ‘Wij gaan ons uiterste best doen in de komende maanden om op deze concerten een zo goed mogelijk resultaat te behalen,’ aldus de muziekvereniging.

Deel dit artikel