De Eendracht organiseert scholenproject-concert.

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 10126
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

De Eendracht organiseert scholenproject-concert.

Bericht door Redactie »

De Eendracht organiseert scholenproject-concert
Ruim vierhonderd schoolkinderen verwacht!

WEZEP – Op uitnodiging van Chr. Muziekvereniging De Eendracht uit Wezep zal Regimentsfanfare 'Garde Grenadiers en Jagers' (RFGGJ), onderdeel van Koninklijke Militaire Kapel Johan Willem Friso, woensdagochtend 9 december a.s. een schoomuziekconcert geven in Dorpshuis Wezep.

Tijdens het scholenproject-concert zullen alle basisschoolleerlingen uit Wezep en Hattemerbroek uit de bovenbouw – ruim 400 kinderen – op een leuke manier muziekonderwijs krijgen. Educatie wordt afgewisseld met het luisteren naar de veelzijdigheid en mogelijkheden die muziek maken te bieden heeft. Na afloop krijgen de kinderen de tijd om de verschillende instrumenten zelf te proberen.

De Eendracht hoopt met het organiseren en faciliteren van dit concert van het Defensie-orkest de basisschoolleerlingen enthousiast te maken voor muziek. Muziekonderwijs is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook goed voor de psychische en sociale ontwikkeling van kinderen. Bij voldoende aanmelding zal De Eendracht in januari weer starten met een lesgroep voor de muziekopleiding.

Kijk ook eens op http://www.eendrachtwezep.nl/
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie