Als het aan VVD'er Henk Kemp ligt, wordt de grote broer van deze miniatuurvlag straks bij het gemeentehuis in Oldebroek gehesen.
Volledig scherm
Als het aan VVD'er Henk Kemp ligt, wordt de grote broer van deze miniatuurvlag straks bij het gemeentehuis in Oldebroek gehesen. © Henri van der Beek

Henk Kemp droomt 'stapje voor stapje’ van een wapperende gemeentevlag voor Oldebroek

Een vlag met gele en blauwe baan en drie elzenbladen in de linkerbovenhoek. Henk Kemp ziet het al voor zich hoe hij wappert voor het gemeentehuis van Oldebroek. Of het werkelijkheid wordt, hangt er vanaf of de gemeenteraad iets ziet in het plan van de VVD om de vlag een officiële status te geven. 

  1. Wijhe’92 houdt stand, WSV geeft op valreep zege uit handen, Rohda Raalte en Berkum in evenwicht

    Wijhe’92 houdt stand, WSV geeft op valreep zege uit handen, Rohda Raalte en Berkum in evenwicht

    Rohda Raalte beleeft een goed seizoen in de vierde divisie D. De ploeg van trainer Laurens Knippenborg haalde negentien punten uit de eerste negen wedstrijden en kon bij een overwinning op Berkum op twee punten van de koploper komen, maar de ontmoeting eindigde in 1-1. WSV gaf op de valreep een zege uit handen. HHC schreef eerder op de dag voor het eerst sinds 16 september drie punten bij, SV Urk beleefde daarentegen een middag om snel te vergeten. Wijhe’92 sloot de speeldag af met nipte winst tegen Heeten.