Van het spoorgrind tot de bovenleiding: alles gaat overhoop op het spoor dat door Wezep loopt. De spoorwegovergang in de Stationsweg op de voorgrond is afgesloten. De bewoners van het nieuwe wijkje Zeven Heuvels (achteraan rechts van het spoor) moeten met de auto via Hattem naar Wezep. Links ligt de Spoorlaan.
Volledig scherm
PREMIUM
Van het spoorgrind tot de bovenleiding: alles gaat overhoop op het spoor dat door Wezep loopt. De spoorwegovergang in de Stationsweg op de voorgrond is afgesloten. De bewoners van het nieuwe wijkje Zeven Heuvels (achteraan rechts van het spoor) moeten met de auto via Hattem naar Wezep. Links ligt de Spoorlaan. © Henri van der Beek

Bewoners rond NS-station in Wezep schrikken wakker van duizenden ‘knikkers’ op het spoor

Alsof duizenden knikkers op een betonnen vloer worden gestort. En dan dat bonken. Probeer dan maar eens te slapen. Dat lukt deze week niet iedereen in de omgeving van het NS-station in Wezep. Een week lang, dag en nacht, wordt er gewerkt aan het spoor, de perrons en de overweg. Sommige bewoners wisten van niks.

  1. VVOG kan geen vuist maken tegen Rohda, Alcides krijgt klop in Kampen en geen doelpunten in Genemuiden
    PREMIUM

    VVOG kan geen vuist maken tegen Rohda, Alcides krijgt klop in Kampen en geen doelpunten in Genemuiden

    Voor SC Genemuiden was het zaak om een week na het heroveren van de koppositie géén averij op te lopen, maar de ploeg van trainer René van der Weij kwam in de thuiswedstrijd tegen SV Urk niet verder dan een 0-0 gelijkspel. DVS’33 bleef op bezoek bij Harkemase Boys steken op dezelfde cijfers, maar zal een stuk blijer zijn met dat resultaat. Rohda Raalte deelde een nieuwe dreun uit aan VVOG.