Ankeiler: Een drukke speelweek staat de mannen van Bakkerij Jonker - Blauw Wit te wachten.

- Een drukke speelweek staat de mannen van Bakkerij Jonker - Blauw Wit te wachten. Eerst aankomende dinsdag het verplaatste duel tegen Woudenberg en donderdag reizen de mannen af naar Ede voor de halve finale van de beker.

Omdat de Talter komende zaterdag niet beschikbaar is, is het competitieduel van zaterdag tegen Woudenberg verplaatst naar as. dinsdag om 21:00 uur. Ook het tweede team van de Oldebroekers komt deze avond in actie in de Talter. Blauw Wit zal de wedstrijd uiteraard vol aanvliegen tegen Woudenberg dat op een 7e plek staat en nog in een flinke strijd is verwikkeld om de nacompetitie. Blauw Wit staat op een keurige 4e plek. Het gat met nummer drie Renswouw bedraagt 8 punten en dat gat overbruggen lijkt lastig te gaan worden.

Halve finale beker

De Blauw Witters zullen ook alvast met een schuin oog kijken naar de halve finale van de beker komende donderdag tegen TweeVV. Dan wordt er in Ede gespeeld tegen de huidige nummer 9 van de 3e divisie. Eerder dit seizoen wist Blauw Wit twee keer van de Edenaren te winnen, maar dit is natuurlijk weer een op zichzelf staande wedstrijd. Aanvang van die wedstrijd is om 21:00 uur in de Van der Knaaphal in Ede.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Deel dit artikel