Dramatisch verloop voor Badminton '80 in inhaalwedstrijd

Stefan
Redactie
Berichten: 465
Lid geworden op: ma apr 24, 2006 16:14
Locatie: Wezep-Noord
Contacteer:

Dramatisch verloop voor Badminton '80 in inhaalwedstrijd

Bericht door Stefan »

WEZEP – Woensdagavond 27 januari is in een overvolle Kamphal de laatste competitiewedstrijd van het eerste team van Badminton ’80 van dit seizoen gespeeld. Het betrof een inhaalwedstrijd tegen het vierde team van badmintonvereniging Flevoland uit Lelystad. Helaas is de wedstrijd in een 1 – 7 verlies geëindigd en is het hopen dat het team hiermee in de derde klasse blijft volgend seizoen.

Gemotiveerd om deze laatste wedstrijd nog extra punten te scoren gingen de heren Alfred Scholten en Robin Tabois als eerste aan de slag. Helaas kwamen zij niet echt in hun spelritme en verloren zij de partij in twee sets. De dames Harmke van de Werfhorst en Dianne Barneveld hadden meer grip op de wedstrijd en wonnen hun partij in twee sets.

Bij de heren- en damesenkels moesten de Wezepers hard werken voor ieder punt.
Scholten verloor zijn partij nipt in de derde set en Barneveld kon net niet de laatste punt maken in de derde set. Zij verloor haar wedstrijd in de derde set met twee punten verschil met 23 - 25. Tabois en Van de Werfhorst verloren helaas ook in twee sets hun single partij.

Helaas is Barneveld ziek geworden naar haar zware damesenkel, waardoor de tweede gemengd dubbel niet meer gespeeld kon worden. Deze wedstrijd ging dan ook automatisch naar de tegenstander. De gemengd dubbel van Scholten en Van de Werfhorst ging in de eerste set moeizaam, maar in de 2e set ging het spel steeds beter. Toch kon de strijd niet worden doorgezet in een derde set, want zij verloren hun tweede set met twee punten verschil in 22 - 24.

De eindstand kwam daarmee op 1 - 7 voor Flevoland. Badminton ‘80 sluit het seizoen af met een 6e plaats in de derde klasse. Aangezien in deze poule één team minder speelt, blijft Badminton ‘80 hopelijk in de derde klasse.

Kijk ook eens op http://www.badminton80wezep.nl/
Plaats reactie