Elfstedentocht, fakkeltocht en après-schaats muziek

Op dit forum kan informatie geplaatst worden van de ijsbaan verenigingen en over de actuele situatie van hun ijsbaan. Denk ook aan wedstrijden en andere activiteiten.
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9643
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Elfstedentocht, fakkeltocht en après-schaats muziek

Bericht door Redactie »

Elfstedentocht, fakkeltocht en après-schaats muziek op de Flesse.

De vrijwilligers van ijsbaan De Flesse in Oosterwolde willen a.s zaterdag deze schaatsperiode afsluiten met een elfstedentocht, fakkeltocht en après-schaatsen muziek. Natuurlijk is de baan gewoon voor iedereen open om zijn/haar rondjes te rijden.

Elfstedentocht
Zaterdagmiddag 26 januari is er voor de kinderen tot en met 14 jaar een mini-elfstedentocht, inschrijven en starten kan vanaf 13.00 uur. Natuurlijk is er aan het eind van de tocht een medaille voor de deelnemers. Kosten deelname 1 euro per kind.
Welke hindernissen de deelnemers nog tegen zullen komen is nog niet bekend. Maar klik hier om de beelden te bekijken van de tocht der tochten van vorig jaar.

Fakkeltocht
Zaterdagavond 26 januari is er voor de kinderen tot en met 14 jaar een fakkeltocht. Kosten van de fakkel zijn 1 euro per fakkel. Het is de bedoeling dat de tocht om 19.00 uur van start gaat, zorg er dus voor dat je op tijd aanwezig bent.

IJsdisco met après-schaatsmuziek
Drive-in Kristall zal de hele zaterdagavond het schaatsen en de fakkeltocht opvrolijken met speciale après-schaats muziek.

Dus kom zaterdag naar De Flesse in Oosterwolde aan de Hulweg.
Alle activiteiten onder voorbehoud in verband met tijdstip invallen dooi.

Afbeelding
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie