Feestelijke opening waterspeeltuin zwembad De Veldkamp

Redactie Noord 2
Berichten: 234
Lid geworden op: ma okt 10, 2011 19:21

Feestelijke opening waterspeeltuin zwembad De Veldkamp

Bericht door Redactie Noord 2 »

Feestelijke opening waterspeeltuin zwembad De Veldkamp

Op dinsdag 10 juli heeft wethouder C. van Dijk de waterspeeltuin bij zwembad De Veldkamp geopend.


Afbeelding

Tijdens de opening was er van alles te beleven. Zo was er een spelencircuit, een ballonnenwedstrijd en een drijf-in disco in het recreatiebad.

"De waterspeeltuin is een prachtige aanvulling op de voorzieningen in ons zwembad en moet je zeker gezien hebben. Kom vooral allemaal een keer kijken. Met de waterspeeltuin laat De Veldkamp zien dat het ook anno nu een aantrekkelijk zwembad kan zijn", aldus wethouder Van Dijk.

Voorzieningen waterspeeltuin
De bouw van de waterspeeltuin begon in april dit jaar. De waterspeeltuin is een buitenvoorziening voor kinderen van 4 tot en met 15 jaar. In de waterspeeltuin zitten onder andere waterspuitende fonteinen, kantelende emmers met water en waterspuwende bloemen.

Afbeelding

Bekijk hier alle foto's!


Zomerabonnement
Het zwembad biedt ter gelegenheid van de nieuwe waterspeeltuin een zomerabonnement aan voor kinderen van 4 tot en met 15 jaar. In de maanden juli en augustus kunnen kinderen op basis van dit abonnement onbeperkt komen zwemmen en spelen in zwembad De Veldkamp. De kosten van dit abonnement bedraagt € 29,00 (exclusief verplicht polsbandje).

Kijk ook op: http://www.zwembaddeveldkamp.nl/
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie