Kerst high-tea

Redactie Noord 2
Berichten: 234
Lid geworden op: ma okt 10, 2011 19:21

Kerst high-tea

Bericht door Redactie Noord 2 »

Kerst high-tea

Op woensdag 26 december hebben zo’n 50–tal gasten samen met gemeenteleden van de GKV en NGK kerstfeest gevierd. De high-tea was bedoeld voor mensen die kerst niet alleen wilden vieren. Het werd een mooie middag.


Afbeelding

Om half vijf werd men verwelkomd met een glaasje sap en muziek verzorgd door Ina Mijnheer met haar kinderen. Na het welkom door Gerard van der Velde kon na uitleg begonnen worden met de High-tea. Verschillende hartige hapjes, belegde broodjes en koekjes , cakejes en chocola. Natuurlijk werd daarbij thee geserveerd. Verder was er nog muzikale inbreng van een tal van vrijwilligers en ook de gasten lieten zich niet onbetuigd. Er werd gezongen door mensen uit Eritrea. Samen met Geke Brakband werd er door iemand op de viool Stille Nacht gespeeld. En één van de gasten speelde op de piano. Om half acht werd een mooi kerstverhaal verteld. Als afsluiting was er een chocoladefontein. Voor jong en oud een traktatie.

Het kerstfeest is een feest van het Licht. Jezus is als kind voor ons op aarde gekomen. Door klein te worden, kan God bij ons zijn. Wij zijn blij dat wij dit op deze manier mochten vieren met een aantal inwoners van de gemeente Oldebroek.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie