Van betekenis zijn voor uw medemens

Redactie LOCO
Berichten: 133
Lid geworden op: di okt 15, 2013 10:06

Van betekenis zijn voor uw medemens

Bericht door Redactie LOCO »

Van betekenis zijn voor uw medemens

Donderdag 3 april was er een informatie avond over de mogelijkheden van vrijwilligerswerk bij Zorgverlening Het Baken, locatie De Voord in Elburg.
De organisatie wil de talenten van een(of een groep) vrijwilliger(s) graag koppelen aan de wensen van hun bewoners. Of zo mogelijk aan een activiteit binnen De Voord.
Er kwamen 14 belangstellenden! Onder het genot van een hapje en een drankje werd verteld wat er binnen De Voord allemaal mogelijk is en hoe belangrijk vrijwilligers zijn.
Daarna is een rondleiding gegeven langs verschillende ruimtes waarin activiteiten worden gedaan met de bewoners, zoals het atelier, het internetcafé, de snoezelruimte en woonkeuken De Pollepel.
Velen waren verrast over de mogelijkheden die er zijn voor de bewoners en wat er allemaal wordt gedaan. De beeldvorming van het verpleeghuis werd door de negatieve berichtgeving dankzij deze avond gelukkig bijgesteld.
Hoop is dat velen zich opgeven als vrijwilliger. Het Baken heeft nog veel vrijwilligers nodig voor de vele verschillende activiteiten.
Opgeven kan bij de vrijwilligerscoördinator van Zorgverlening Het Baken:
Eline Kuiper, tel.nr. 06-46350957.

Plaats reactie