Promotie A team Majofique

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9594
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Promotie A team Majofique

Bericht door Redactie »

Promotie A team Majofique

WEZEP – De dag kon niet meer stuk voor de meiden van het A team van Majofique ze geloofden hun oren en ogen niet toen zij de punten hoorden en zagen. Met 85 punten promoveerden zij afgelopen zaterdag van de 2e naar de 1e divisie in Emmeloord.


Afbeelding

De show van de meiden ging ook geweldig. Hadden zij vorige week nog 14 drops (vallen van de stok) dit keer verlieten zij de vloer met 4 drops. Instructrice Gerda Spaan is super trost op de meiden. 12 jaar geleden promoveerden zij namelijk van de 3e naar de 2e divisie en na knokken en doorgaan werd het harde werden beloond met een promotie naar de 1e divisie. Sandra, Jolanda, Willeke, Dorothé, Gemma, Esther, Sharon en Gerda zullen op 18 juni voor het eerst uitkomen in de 1e divisie.

Door deze promotie hebben de dames zich geplaatst voor de Bondskampioenschappen in november en het Open Nederlandse Majorette Kampioenschap in december.

Het B team onder leiding van Sharon Vierhuis behaalde met hun show 80,08 punten. Dit was een 1e prijs voor de dames uit Wezep. Ook hun show ging veel beter dan in Elburg. En de meiden van de B waren zeer trots op de meiden van het A team!!!

Kortom met twee 1e prijzen en een promotie keerden de dames terug naar Wezep.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie