Rabobank Noord Veluwe verbindt bezoekers en erfgoed

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9597
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Rabobank Noord Veluwe verbindt bezoekers en erfgoed

Bericht door Redactie »

ELBURG - Rabobank Noord Veluwe heeft de samenwerking met het comité Botterdagen & Open Monumentendag met drie jaar verlengt. Dit driedaagse evenement, is uitgegroeid tot een van de grootste evenementen in de Hanzestad. Het evenement is uniek, omdat de rijke cultuur en historie van de stad gevierd worden. Zo is er veel aandacht voor oude ambachten, botters, vis, monumenten en musea in Elburg.

Voorzitter van het comité, Joop Zwart, is dankbaar voor de betrokkenheid van de Rabobank. ”Zonder sponsoring kan dit evenement niet bestaan.’’ Het evenement staat altijd gepland in het tweede weekend,

Het comité is verantwoordelijk voor het driedaagse evenement in Elburg dat steevast het tweede weekend van september wordt georganiseerd. De organisatie bestaat uit afgevaardigden van alle betrokken partijen van het evenement. Waaronder de Gemeente Elburg, Winkel Vesting Elburg, Botterstichting, Oudheidkundige vereniging Arent thoe Boecop en het Museaal Platform Elburg. ’’Een mooie samenwerking die elkaar versterkt en waarmee we Elburg op de kaart zetten’’, aldus Zwart.

Maatschappelijk
De sponsoring van de Open Monumentendag & Botterdagen past bij de Rabobank Noord Veluwe vanuit maatschappelijke betrokkenheid. ”Wij vinden cultuur heel belangrijk en willen graag een verbindende factor zijn. Met dit evenement brengt het comité jong en oud in contact met het cultureel erfgoed van Elburg. Een prachtig initiatief dat wij van harte ondersteunen’’, aldus Karla Dallau van de Rabobank Noord Veluwe.

Lokaal
Rabobank Noord Veluwe is meer dan alleen een bank. Vanuit haar coöperatieve oorsprong staat de bank midden in de samenleving. De bank ondersteunt lokale initiatieven om zo de Noord Veluwe samen sterker en aantrekkelijker te maken.

Afbeelding
Foto onderschrift: Rabobank Noord Veluwe ondertekent het driejarig sponsorcontract met het organiserende comité Botterdagen & Open Monumentendag.
Foto door: Colin Pelleboer, Bureau Hanze
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie