Provincie Gelderland reikt taart uit aan ondernemers gemeente Oldebroek

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9679
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Provincie Gelderland reikt taart uit aan ondernemers gemeente Oldebroek

Bericht door Redactie »

Persbericht gemeente Oldebroek, 18 oktober 2019
De provincie Gelderland heeft bij het Bussinessevent Roots in the Woods op Landal ’t Loo de EER Dankjeweltaart uitgereikt aan de Bedrijvenkring Oldebroek (BKO), Ondernemersvereniging Oldebroek (OVO) en Ondernemersvereniging Wezep Hattemerbroek (OWH). Met het uitreiken van de taart wil de provincie Gelderland alle ondernemers bedanken die een bijdrage leveren aan de innovatieve en sprankelende Gelderse economie.

De provincie Gelderland mag zich in 2019 de meest ondernemende regio van Europa noemen. Het Europees Comité van de Regio’s heeft de EER Award dit jaar aan de provincie Gelderland toegekend. Dankzij ondernemers, onderwijsinstellingen, gemeenten en andere organisaties is Gelderland zo’n duurzame en krachtige regio geworden. De Provincie viert de toekenning van deze prijs met de ondernemers die voor deze winst hebben gezorgd. Daarom wordt een ‘dank-je-wel’-tour gemaakt, waarbij in elke gemeente een taart wordt uitgereikt. De ondernemers worden daarbij in het zonnetje gezet, omdat zij Gelderland helpen groeien en verduurzamen.

Afbeelding20191018 BusinessEvent_RootsintheWoods

Wethouder Liesbeth Vos was verhinderd bij de taartuitreiking maar geeft desgevraagd aan: “Wij zijn blij met dit feestje wat onderstreept dat de gemeente Oldebroek onderdeel uitmaakt van een aantrekkelijke marktregio met succesvolle ondernemers”.

Marleen van Boheemen, Programmaleider MBK en Innovatie van de provincie Gelderland: “Het businessevent Roots in the Woods op Landal ’t Loo is een mooie gelegenheid om deze taart uit te reiken en om dit succes met de ondernemers van de gemeente Oldebroek te vieren.”
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie