Beste bezoekers van de Huiskamer

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9613
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Beste bezoekers van de Huiskamer

Bericht door Redactie »

Beste bezoekers van de Huiskamer,

De deuren van de Huiskamer van Wezep zijn gesloten en zullen, helaas, vanwege de maatregelen met betrekking tot de coronacrisis voorlopig gesloten blijven. Wij, de gastvrouwen van de Huiskamer, missen jullie, maar we horen ook dat jullie de Huiskamer missen: het praatje bij de koffie, het samen lachen om de grapjes die gemaakt worden en het meeleven met elkaar met verdrietige en zorgelijke gebeurtenissen. We hebben elkaar zolang niet meer gezien en gesproken. We hopen van ganser harte dat het goed gaat met iedereen.

Een praatje maken kan ook per telefoon. Daarom hebben we bedacht dat, wanneer er behoefte aan is, jullie kunnen bellen met de Huiskamer voor zomaar een praatje of voor iets wat je graag wilt vertellen. Iets wat je blij of wat je juist verdrietig maakt. Het is niet bedoeld voor vragen om hulp, daarvoor kan het OldebroekCoronahulp meldpunt gebeld worden, 0525-638333.

Ook als je geen bezoeker bent van de Huiskamer, maar toch wilt bellen, geen enkel probleem. We willen iedereen een luisterend oor bieden.
Het telefoonnummer van de Huiskamer van Wezep is 06-83988357. We zijn van ´s morgens 9.00 uur tot ´s avond 21.00 uur bereikbaar. De start is maandag 20 april.

En natuurlijk hopen we en verheugen we ons op de tijd dat we na de crisis elkaar weer in goede gezondheid kunnen zien en spreken in de Huiskamer van Wezep.

Met hartelijke groet,
de gastvrouwen van de Huiskamer van Wezep

06-83988357
info@huiskamervanwezep.nl
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie