Speciale vlag voor donateurs en sponsoren Stichting Oranje Comité Wezep

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9613
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Speciale vlag voor donateurs en sponsoren Stichting Oranje Comité Wezep

Bericht door Redactie »

Speciale vlag voor donateurs en sponsoren Stichting Oranje Comité Wezep.

Helaas kunnen de groots opgezette festiviteiten van Koningsdag 2020 en Bevrijdingsdag niet doorgaan in verband met het Corona virus waardoor ook veel van onze inwoners getroffen zijn.
Toch willen wij u als betalende donateur of sponsor dit jaar bedanken voor uw steun en vertrouwen.
Als Stichting Oranje Comité Wezep hebben wij een speciale vlag laten ontwerpen zodat we samen met u en alle inwoners van de gemeenschap laten zien dat we “Samen Sterk” zijn en verbinding met elkaar willen maken en houden, zeker in deze tijd van het Corona virus, maar ook in de toekomst door vanaf nu jaarlijks op Koningsdag en Bevrijdingsdag te vlaggen met deze vlag in ons mooie dorp Wezep.

Op dit moment worden de vlaggen rondgebracht. Mocht u de vlag vrijdag 24 april om 12 uur niet hebben ontvangen en wel een donatie dit jaar hebben overgemaakt, neemt u dan contact op met bestuurslid Ingrid Kogels 06-10796496 zodat de vlag nog bezorgd kan worden voor Koningsdag.
Heeft u geen donatie overgemaakt, maar wilt u wel deze vlag ontvangen en deel uitmaken van de onderlinge verbinding? Ook dan kunt u contact opnemen met Ingrid Kogels en kunt u de vlag voor €15 euro kopen.

Afbeelding
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie