Afscheid oude raad en installatie nieuwe gemeenteraad

Plaats reactie
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9548
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Afscheid oude raad en installatie nieuwe gemeenteraad

Bericht door Redactie »

Persbericht Oldebroek, 24 maart 2014
Afscheid oude raad en installatie nieuwe gemeenteraad Oldebroek

Op dinsdag 25 maart neemt de gemeente Oldebroek afscheid van 11 van de 19 raadsleden. Dit gebeurt tijdens een openbare raadsvergadering in het gemeentehuis van Oldebroek. Op donderdag 27 maart wordt de nieuwe gemeenteraad van Oldebroek geïnstalleerd. Beide raadsvergaderingen beginnen om 19.30 uur en worden rechtstreeks uitgezonden via http://www.oldebroek.nl


Afscheid van raadsleden
Van 11 van de 19 raadsleden wordt dinsdag 25 maart afscheid genomen. Het gaat om de heer A. van Leijen (ChristenUnie, 12 jaar raadslid), mevrouw I.K. de Vries-de Jong (ChristenUnie, 7 jaar raadslid), de heer Korenberg (SGP, 16 jaar raadslid) en de heer T.A. Cornet (SGP, 2 jaar raadslid). Ook wordt afscheid genomen van de heer A. Dickhof (CDA, 4 jaar raadslid), de heer J.J. van der Weerd (CDA, 4 jaar raadslid) en mevrouw H. Koornberg (CDA, 8 jaar raadslid). Tot slot wordt afscheid genomen van de heer R. Gerard (ABO, 4 jaar raadslid, mevrouw A.J. Brandsma (ABO, 4 jaar raadslid), mevrouw J.S. Zoombelt (PvdA, 8 jaar raadslid) en de heer G.J.L. Dokter (PvdA, 4 jaar raadslid).
De heer A. van Leijen, de heer A. Dickhof, de heer R. Gerard en mevrouw J.S. Zoombelt waren bovendien fractievoorzitter in de afgelopen bestuursperiode.

Installatie gemeenteraad
In de openbare raadsvergadering van donderdag 27 maart worden 19 raadsleden geïnstalleerd. Acht van hen waren al raadslid, te weten de heer E.J. Ruitenberg, de heer W. Boer, mevrouw E.G. Liesbeth Vos-van de Weg en de heer H.W. van Bergeijk (allen ChristenUnie), de heren D.E. Doornwaard en P. van Duijn (beiden SGP), de heer H.A.M.H. Verberk (ABO) en de heer H.G.P. Kemp (VVD). Ook de heren H.R. Zoet en C. Spijkerboer (beiden CDA) zijn eerder raadslid geweest. De volgende negen personen worden voor het eerst als raadslid geïnstalleerd: de heren J. het Lam en B.J. Spijkerboer (beiden ChristenUnie), de heren G. Evink en A. van Loo (beiden SGP), mevrouw R. van der Veen-Schoonhoven (CDA), de heren A.M. Boer, W. Zoer en D.H. Doorneweerd (allen ABO) en de heer H.M. van Beek (PvdA).
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.

Gebruikersavatar
mrotman
Beheerder
Berichten: 430
Lid geworden op: wo okt 16, 2002 16:18
Locatie: Wezep
Contacteer:

Re: Afscheid oude raad en installatie nieuwe gemeenteraad

Bericht door mrotman »

Hallo raadsleden,

Langs deze weg wil ik allereerst de vertrekkende raadsleden bedanken voor jullie inzet de afgelopen jaren. Ook wil ik de nieuwe raad en raadsleden voor de komende jaren veel enthousiasme, creativiteit en wijsheid toewensen.

Met vriendelijke groet,

Martin Rotman

Afbeelding
De vertrekkende raadsleden. (bron foto's http://www.oldebroek.nl)

Plaats reactie