Praat mee over aardgasvrij wonen

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9210
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Praat mee over aardgasvrij wonen

Bericht door Redactie » wo mei 15, 2019 8:43

Bron persbericht
Praat mee over de overgang naar aardgasvrij wonen in gemeente Oldebroek

De Nederlandse overheid heeft besloten dat dorpen/woonwijken voor 2050 aardgasvrij moeten zijn. Dit betekent dat ook gemeente Oldebroek de opdracht heeft om hiermee aan de slag te gaan. De overgang naar aardgasvrij wonen is een ingrijpende ontwikkeling, langdurig traject en heeft een groot effect op de directe leefomgeving. Om tot een goede aanpak van de overgang naar aardgasvrije woonwijken te komen wil de gemeente in gesprek met de inwoners op dinsdag 28 mei & woensdag 12 juni.

Voor deze dorpsgesprekken worden alle belangstellende inwoners in Oldebroek en Wezep uitgenodigd. Voor de inwoners van Wezep en omstreken op 28 mei en voor Oldebroek en omstreken op 12 juni. Tijdens het eerste deel van de avond wordt uitleg gegeven wat de technische mogelijkheden zijn per dorpskern en wijk. Het tweede deel van de avond gaan inwoners met elkaar in gesprek onder leiding van een bewoner uit uw eigen dorp/wijk. Tijdens de gesprekken worden gedachten en ideeën met elkaar uitgewisseld over welke mogelijkheden, kansen en aandachtspunten er zijn in de eigen woonomgeving.

De gemeente Oldebroek werkt samen met de woningcorporaties DeltaWonen, Omnia Wonen en de netbeheerder Alliander, lokale energiecoöperatie Noord Veluwe en energieloket Veluwe Duurzaam.

Wezep, Hattemerbroek en ‘t Loo
Datum: 28 mei 2019
Aanvang: 19:30 (Inloop 19:15)
Locatie: MFC De Brinkhof, Mariënrade 3, 8091 XS Wezep

Oldebroek, Oosterwolde en Nooreinde

Datum: 12 juni 2019
Aanvang: 19:30 (Inloop 19:15)
Locatie: De Talter, Stouwdamsweg 4, 8096 BB Oldebroek

Het dorpsgesprek is voor iedereen toegankelijk en aanmelden is niet nodig.

Afbeelding
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.

Plaats reactie