Rabobank Cijfers & Trends 2012

Ondernemers uit de gemeente Oldebroek die sponsor zijn hebben hier de mogelijkheid om nieuws enz te plaatsen.
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9643
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Rabobank Cijfers & Trends 2012

Bericht door Redactie »

Rabobank Cijfers & Trends 2012

Op woensdag 31 oktober vond de jaarlijkse presentatie van Cijfers & Trends plaats. Een bijeenkomst voor de pleitbezorgers van Rabobank. Sprekers van deze middag waren Nynke Struik en Ron Windhouwer.


Sectormanager Dienstverlening Nynke Struik vertaalde de algemene economische ontwikkelingen naar de (regionale) gevolgen voor het bedrijfsleven. Zij gaf deze middag haar visie op de ontwikkelingen in diverse sectoren en branches in de Nederlandse economie. Tot slot was er nog volop gelegenheid om vragen te stellen.

Afbeelding

Migratie consultant Ron Windhouwer wist op duidelijke wijze de 85 aanwezigen te informeren over de huidige ontwikkelingen rond SEPA (Single Euro Payments Area). Europese landen en banken werken aan de invoering van één Europese betaalmarkt om het betalingsverkeer eenvoudiger en efficiënter te maken. Hij gaf deze middag op een ludieke manier weer wat de impact zal zijn voor ondernemers. Tot slot adviseerde Ron Windhouwer tijdig te starten met de voorbereidingen en daarbij gebruik te maken van de hulpmiddelen die Rabobank aanbiedt.

Met deze Cijfers & Trends bijeenkomst profileert Rabobank zich als dé kennisbank op de Noord-Veluwe. En kennis is kracht.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie