Special December Day bij Vaessen mode zeer geslaagd

Ondernemers uit de gemeente Oldebroek die sponsor zijn hebben hier de mogelijkheid om nieuws enz te plaatsen.
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9643
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Special December Day bij Vaessen mode zeer geslaagd

Bericht door Redactie »

Special December Day bij Vaessen mode zeer geslaagd

Oldebroek – Vaessen mode & trends in Oldebroek maakte de bijzondere datum 12-12-12 extra speciaal. De winkel was 12 uur lang geopend en iedereen kon profiteren van 12% extra korting. Een adembenemend mooie bruidsshow was het slotstuk van de dag.


Bekijk op de website van Vaessen mode & trends nog veel meer foto's
Afbeelding
De enige bruidegom, die meedeed aan de bruidsshow, was de heer K. van Hooren uit Wezep.

Wie op 12-12-12 in zijn trouwjurk of trouwkostuum in de winkel kwam, maakte kans op een hoofdprijs ter waarde van € 250,-. Tien bruiden showden prachtige creaties, waaronder een jurk van maar liefst 60 jaar oud. De enige bruidegom, die meedeed aan de bruidsshow, was de heer K. van Hooren uit Wezep. Hij werd uiteindelijk de gelukkige winnaar van het mooie prijzenpakket. Met zijn originele trouwpak aan (waarin hij 49 jaar geleden trouwde), nam hij de hoofdprijs in ontvangst. Een ludieke actie waarbij een bruidspaar elkaar na 22 jaar opnieuw het ja-woord gaf, ging aan de bruidsshow vooraf.
‘Graag wil ik iedereen bedanken die meegewerkt heeft om van deze dag een onvergetelijke herinnering te maken, ‘aldus Henriëtta van Heerde-Vaessen. Dankzij trouwambtenaar “Met heel je hart”, Fotograaf Herman van der Wal, Topslijter Herkert, Bakkerij Jonker, Bon Ami, Kapper Koele, Juwelier Hartman, Autobedrijf van Bennekom, Inspiration Productions en Thermen Bussloo werd het een bijzondere huwelijksceremonie. Ook de belangstellenden zullen deze dag niet snel vergeten. Zij waren getuige van een spectaculaire bruidsshow. Voor een impressie van deze Special December Day kunt u de foto’s bekijken op www.vaessenmode.nl bij activiteiten.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie