Rabobank Noord Veluwe opnieuw Co-sponsor VSCO’61

Ondernemers uit de gemeente Oldebroek die sponsor zijn hebben hier de mogelijkheid om nieuws enz te plaatsen.
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9643
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Rabobank Noord Veluwe opnieuw Co-sponsor VSCO’61

Bericht door Redactie »

Rabobank Noord Veluwe opnieuw Co-sponsor VSCO’61
bron website VSCO'61

Rabobank Noord Veluwe en VSCO’61 hebben aan het eind van 2012 een nieuwe driejarige Cosponsorovereenkomst met elkaar afgesloten. Hiertoe ondertekenden op het Rabobank hoofdkantoor in Nunspeet de directievoorzitter van de Rabobank Noord Veluwe Gerrit Wielink en namens VSCO’61 voorzitter Ben Schreurs en sponsorcommissievoorzitter Lammert Vlieger het Cosponsorcontract. Als blijk van dank en waardering werd de Rabobank door VSCO’61 een fraai bloemstuk aangeboden.

Al sinds de oprichting van VSCO’61 in 1961 is de Rabobank, toen nog de Boerenleenbank, nauw betrokken bij de Oosterwoldse voetbalvereniging. Aanvankelijk eerst als bankier, maar in een later stadium ook als sponsor. Hiermee laat de Rabobank ook zien dat zij midden in de maatschappij staat. Sponsoring betekent dan ook dat de Rabobank als stimulator dient om mensen met elkaar in contact te laten komen en samen te laten werken. In de afgelopen jaren heeft de Rabobank zich als Cosponsor verbonden aan VSCO’61. Het sponsorpakket is zorgvuldig samengesteld en bestaat uit diverse reclame-uitingen, waaronder het hoofdsponsorschap van het populaire jaarlijkse VSCO’61-schoolvoetbaltoernooi op Sportpark De Heughte.
In nauwe samenspraak tussen sponsor en club is het aflopende contract geëvalueerd. Met grote tevredenheid van beide partijen is dan ook besloten om het Cosponsorschap met drie jaar te verlengen. Hiertoe werd op het hoofdkantoor van de Rabobank Noord Veluwe in Nunspeet de handtekeningen onder het contract gezet door Rabobank Directie-voorzitter Gerrit Wielink en voorzitter Ben Schreurs en sponsorcommissievoorzitter Lammert Vlieger namens VSCO’61. De Rabobank Noord Veluwe ontving van VSCO’61 een fraai bloemstuk ontving als blijk van dank en waardering. Ondanks de vele fusies in de afgelopen 50 jaar heeft de Rabobank opnieuw bewezen clubactiviteiten te steunen.

De Rabobank Noord Veluwe vindt u in diverse Noordveluwse plaatsen met als hoofdkantoor:

Rabobank Noord Veluwe
Elspeterweg 22a
8071 PA Nunspeet
T: 0341-466600 (particulieren)
E: particulieren@nv.rabobank.nl
T: 0341-466700 (bedrijven)
E: bedrijven@nv.rabobank.nl
http://www.rabobank.nl/noordveluwe
http://www.twitter.com/rabonoordveluwe
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie