Rabobank Clubkas Fonds: onze leden bepalen wie wij steunen.

Ondernemers uit de gemeente Oldebroek die sponsor zijn hebben hier de mogelijkheid om nieuws enz te plaatsen.
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9643
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Rabobank Clubkas Fonds: onze leden bepalen wie wij steunen.

Bericht door Redactie »

Rabobank Clubkas Fonds: onze leden bepalen wie wij steunen!

Epe, Nunspeet – Veel verenigingen kunnen een extra steun in de rug goed gebruiken. Veel subsidies lopen terug en kosten gaan omhoog. Om verenigingen een handje te helpen heeft Rabobank Noord Veluwe het Clubkas Fonds opgericht. Een prachtige kans om de verenigingskas te spekken! Elke vereniging die voldoet aan de criteria kan meedoen aan dit fonds. En het mooie is dat niet de Rabobank, maar haar leden bepalen wie er gesteund gaat worden.

Afbeelding

Wie kunnen deelnemen?
De verenigingen die klant zijn bij Rabobank Noord Veluwe, en voldoen aan de voorwaarden, kunnen deelnemen aan het Clubkas Fonds. Om een extra ondersteuning te ontvangen dient een vereniging zich zelf aan te melden bij het fonds. Na aanmelding van de vereniging ontvangt zij een bevestiging. Vanaf dan kan de vereniging zichzelf profileren onder haar leden en de gemeenschap.

Wie mogen er stemmen?
Klanten die lid zijn van Rabobank Noord Veluwe kunnen hun stem(men) uitbrengen. Zij krijgen twee stemmen om te verdelen. Zij stemmen op de vereniging(en) die zij een warm hart toedragen. Elke stem is naar verwachting € 10 waard. Het fonds komt één keer in het voorjaar van het kalenderjaar tot uitkering. Hoe meer stemmen er op een vereniging uitgebracht worden, des te meer geld krijgt deze vereniging. Half maart ontvangt elk lid bericht over de stemprocedure, waarbij er zoveel mogelijk via e-mail en internet zal verlopen. Let wel: om te stemmen dient men lid te zijn voor 15 maart 2013.

3 manieren van ondersteuning
Naast het Clubkas Fonds heeft Rabobank Noord Veluwe ook twee andere wijze waarop verenigingen en stichtingen gesteund worden. Bij sponsoring wordt van de ontvanger een tegenprestatie verwacht, zoals een reclame-uiting. Bij het Rabofonds Noord Veluwe gaat het vaak om een specifiek project of festiviteit. Zowel bij het Clubkas Fonds als het Rabofonds Noord Veluwe wordt geen verdere tegenprestatie gevraagd. Bij het Clubkas Fonds is de vereniging zelfs vrij om te kiezen waaraan het geld besteed wordt. Het Clubkas Fonds is exclusief voor verenigingen en niet voor stichtingen.
Meer informatie? http://www.rabobank.nl/noordveluwe
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie