Business Event gemeente Nunspeet zeer geslaagd

Ondernemers uit de gemeente Oldebroek die sponsor zijn hebben hier de mogelijkheid om nieuws enz te plaatsen.
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9643
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Business Event gemeente Nunspeet zeer geslaagd

Bericht door Redactie »

Business Event gemeente Nunspeet zeer geslaagd

Rabobank Noord Veluwe was hoofdsponsor van de eerste editie van het Business Event gemeente Nunspeet. ‘Het Business Event staat voor het bouwen aan samenwerkingen en verbindingen leggen. Iets wat wij als bank graag mogelijk maken. Vandaar dat wij dit evenement van Network Business Events, samen met de gemeente Nunspeet, Lentink & De Jonge, businesspartners, commissieleden, ondernemersverenigingen en bedrijvenkringen, graag ondersteunen’ aldus Gerrit Wielink, directievoorzitter van Rabobank Noord Veluwe.

Ondernemers in het zonnetje
Tijdens dit geslaagde evenement werden een aantal ondernemers uit de gemeente Nunspeet in het zonnetje gezet. Genomineerden maakten kans op awards in de categorieën ‘Jonge Onderneming/Ondernemer van het jaar’, ‘MKB en Detailhandel’ en ‘Industrie en Dienstverlening’. Daarnaast reikte Rabobank Noord Veluwe een speciale Rabo Award uit aan de meest maatschappelijk verantwoorde onderneming. Het Business Event vond plaats op maandag 4 maart in de Veluvine in Nunspeet.

Winnaars
In een sfeervolle ambiance werd No.3 design&more uitgeroepen tot ‘Jonge Onderneming/Ondernemer van het jaar’. Uit het juryrapport bleek dat dit kwam door hun enorme positieve instelling en uitstraling. Optiek van Veen ontving de award uit de categorie Ondernemer van het jaar ‘MKB en Detailhandel’. Dit kwam door de sterke continuïteit en innovatie. Tot slot ging Shimano met de award naar huis uit de categorie ‘MKB en Detailhandel’. Eén van de motivaties van de jury was dat het maatschappelijk verantwoord ondernemen behoort tot het DNA van het bedrijf, het draagt beginsel van people, planet en profit op het hart.

Afbeelding

Rabo Award
Na de bekendmaking van de ‘Ondernemingen van het jaar’ kwamen alle genomineerden en Gerrit Wielink op het podium. Rabobank Noord Veluwe zorgde voor een extra award met het thema ‘Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen’. Bakker Piet nam de Rabo Award in ontvangst. De jury was bij Bakker Piet zeer te spreken over het feit dat er wordt gebakken met zelf verbouwd graan en dat de ‘foodmiles’ enorm zijn terug gebracht.

Na afloop van het officiële gedeelte konden de gasten volop netwerken met elkaar, waar dan ook goed gebruik van werd gemaakt. Het was een prachtige en geslaagde avond met alleen maar winnaars.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie