Pagina 1 van 1

130410 Spectaculaier modeshow bij Vaessen

Geplaatst: do apr 04, 2013 23:17
door Redactie
SPECTACULAIRE MODESHOW BIJ VAESSEN

Oldebroek - Vaessen mode & trends organiseert op woensdag 10 en donderdag 11 april twee spectaculaire modeshows. De nieuwe voorjaars- en zomermode zal gepresenteerd worden door mannequins en dressmens.


Afbeelding

Vanaf een zitplaats kunt u genieten van veel verschillende mode items van diverse merken, die geshowd worden op de daarvoor speciaal aangelegde catwalk. Het lente en zomerseizoen wordt gekenmerkt door veel nieuwe kleuren en uitbundige prints. Ook zult u getuige zijn van de lanceringen van nieuwe merken en trends voor dames en heren. Het zal een complete show worden, waarbij veel creativiteit met licht en geluid zal plaatsvinden, aldus Henriƫtta van Heerde-Vaessen, bij wie de presentatie van beide avonden in handen is. Er wordt medewerking verleent van Juwelier Hartman, Kapper Koele uit Oldebroek en Schoendorado uit Wezep.
U bent van harte uitgenodigd voor deze wervelende avond, waarbij de koffie en thee uiteraard voor u klaar staan. Het wordt een heerlijk avondje uit, garandeert Henriƫtta, waarbij de toegang gratis is. Kom dus naar de modeshows en laat u aangenaam verrassen.
Reserveren is niet nodig, maar als u verzekerd wilt zijn van een zitplaats is het van belang om tijdig te arriveren. Op beide avonden start de modeshow om 19.00 uur.
Vaessen mode & trends in Oldebroek is goed te bereiken en op de naast gelegen parkeerplaats kunt u gratis parkeren. Kijk voor meer info op http://www.vaessenmode.nl