Kunstgras geeft VSCO’61 vleugels

Ondernemers uit de gemeente Oldebroek die sponsor zijn hebben hier de mogelijkheid om nieuws enz te plaatsen.
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9643
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Kunstgras geeft VSCO’61 vleugels

Bericht door Redactie »

Kunstgras geeft VSCO’61 vleugels

OOSTERWOLDE - Reclamestudio van Olst uit Elburg heeft afgelopen week voor een ludieke gift gezorgd door VSCO’61 een fraai reclamedoek aan te bieden om de club te feliciteren met het kunstgrasveld en veel succes toe te wensen in de komende competitie. Met de toepasselijke slogan: ‘Kunstgras geeft VSCO’61 vleugels!’ worden De Kanaries extra gestimuleerd en support gegeven.


Afbeelding

Reclamestudio van Olst startte haar reclame-activiteiten in 1997 in een verbouwde schuur in Oldebroek. Het voorzag in een behoefte op de Noord-Veluwe en al snel werd het bedrijf een begrip in de regio. Vanwege de groei is sinds oktober 2011 een nieuw en ruim opgezet bedrijfspand op bedrijventerrein De Broeklanden te Elburg in gebruik genomen, waarmee de diversiteit aan reclame-activiteiten verder is uitgebreid.

Ook VSCO’61 maakt in de ruim 15 jaar van hun bestaan graag gebruik van de kennis en ervaring op reclamegebied van Reclamestudio van Olst. Er is sprake van een lange, prettige en duurzame samenwerking. Op het fraai aangelegde VSCO’61 sportpark De Heughte zijn de resultaten in velerlei vormen zichtbaar. Met de aanleg van het prachtige kunstgrasveld zijn er de afgelopen maanden ook vele reclamewerken vernieuwd. In het oog springend is natuurlijk het mooie en verlichte VSCO’61 sponsorbord bij de opgang van het sportpark. De sponsorgalerij is hierbij op een aansprekende wijze in samenwerking met Reclamestudio van Olst gerealiseerd.

Afbeelding

Om VSCO’61 te feliciteren met het kunstgrasveld en de club veel succes toe te wensen in de competitie heeft Reclamestudio van Olst op een ludieke wijze De Kanaries een reclamedoek aangeboden met de veelzeggende tekst; ‘Kunstgras geeft VSCO’61 vleugels!’

Dat kunstgras een positief effect heeft op de club is op velerlei terreinen merkbaar. Met name de jeugd vindt het super om op kunstgras te spelen, hetgeen weer te zien is aan het groeiend aantal aanmeldingen van jeugdleden. Als blijk van dank en waardering voor het aangeboden reclamedoek werd Directeur Ferdie van Olst door VSCO’61-sponsorcommissie voorzitter Lammert Vlieger een fraai bloemstuk aangeboden.

Reclamestudio van Olst
Broeklandstraat 26
8082 AE Elburg
T: 0525-631166
E: info@reclamestudiovanolst.com
http://www.reclamestudiovanolst.com

De foto’s zijn gemaakt door Dries van Dijk
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie