Rabobank draagt € 2.500,- bij aan overdekte terras VSCO'61

Ondernemers uit de gemeente Oldebroek die sponsor zijn hebben hier de mogelijkheid om nieuws enz te plaatsen.
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9643
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Rabobank draagt € 2.500,- bij aan overdekte terras VSCO'61

Bericht door Redactie »

Rabobank Noord Veluwe draagt € 2.500,- bij aan overdekte terras VSCO’61

Directeur Gerrit Wielink van de Rabobank Noord Veluwe heeft zaterdag 14 september een cheque ter waarde van € 2.500,- overhandigt aan penningmeester Ben van Pijkeren van VSCO’61. Hij nam deze welkome bijdrage in het nieuwe overdekte terras graag in ontvangst. In zijn dankwoord sprak hij zijn waardering uit voor de goede samenwerking met de Rabobank, die in de voorbije jaren diverse keren als sponsor een bijdrage heeft geleverd in de realisatie van de vernieuwing van sportpark De Heughte.


Afbeelding

De Rabobank Noord Veluwe treedt niet alleen op als bankier van VSCO’61. Ook is er al jaren sprake van een goede samenwerking. Deze is in de voorbije jaren diverse keren tot uiting gekomen. Niet alleen in de vorm van sponsorbijdragen aan de realisatie van de vernieuwing van sportpark De Heughte. Ook heeft de Rabobank in het jubileumjaar 2011 de Taptoe Oldebroek ondersteund, die dat jaar op het sportpark werd gehouden.

Afbeelding

Naast de aanleg van een kunstgrasveld in de zomer heeft VSCO’61 ook een nieuw overdekt terras aangelegd. De vereniging kon dit terras overnemen van Het Middelpunt uit Wezep, omdat deze een volledig nieuw restaurant hebben gebouwd. De vrijwilligers van VSCO’61 hebben het terras in de zomermaanden gerealiseerd. Ook is er in de achterwand van de kantine in het clubgebouw een zes meter brede schuifpui gemaakt. Hierdoor maakt het terras integraal deel uit van de kantine en is ook de lichtinval in de kantine sterk verbeterd. De cheque ter waarde van € 2.500,- van de Rabobank Noord Veluwe was dan ook zeer welkom als bijdrage in dit project.

Afbeelding

Ook directeur Gerrit Wielink sprak zijn waardering uit voor de goede samenwerking met VSCO’61. Hij hoopt dat de vernieuwde accommodatie de eerste selectie van VSCO’61 de motivatie geeft om zo snel mogelijk terug te keren naar de tweede klasse, waar de vereniging volgens hem thuis hoort. Niet alleen vanwege het prachtige sportpark, maar ook sportief gezien hoort een goed voetballende ploeg als VSCO’61 daar thuis.

Afbeelding
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie