Metamorfose winnares bij Vaessen mode en Kapper Wim Koele

Ondernemers uit de gemeente Oldebroek die sponsor zijn hebben hier de mogelijkheid om nieuws enz te plaatsen.
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9643
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Metamorfose winnares bij Vaessen mode en Kapper Wim Koele

Bericht door Redactie »

Metamorfose winnares bij Vaessen mode en Kapper Wim Koele

OLDEBROEK - Tijdens Oldebroek op stelten actie ten behoeve van Alpe d’Huzes, georganiseerd om geld in te zamelen ter bestrijding van kanker, hielden Vaessen mode en trends en Kapper Wim Koele een verloting waarbij een geweldige metamorfose te winnen was.


Voor slechts één euro kon een lot gekocht worden waarbij de opbrengst volledig naar het KWF Kankerfonds ging. ,,Tijdens de actie dag “Oldebroek op Stelten” is de winnares bekend gemaakt van de grote metamorfose ter waarde van 350 euro,” vertelt Henriëtte van Heerde-Vaessen. ,,Wilma van Oene won de metamorfose en werd daarmee ’s morgens thuis verrast en opgehaald. Vervolgens mocht zij de metamorfose ondergaan.”

Afbeelding

Er waren heel veel mensen die deze geweldige actie ondersteunden. De winnares van de metamorfose mocht ’s ochtends genieten van een heerlijk ontbijt in de speciaal ingerichte tent waar Radio Veronica live het programma Rick in de morgen uitzond. Daarna werd ze aangekleed door Vaessen mode & trends. De kleding werd beschikbaar gesteld door MAC jeans, Zand Amsterdam en Turquoise by Daan. Het haar werd prachtig geknipt en gestyled door Kapper Wim Koele. Met een schitterend boeket bloemen, aangeboden door Bon Ami werd de dag succesvol afgesloten op het podium in de grote tent waar de hele dag heel veel te beleven viel.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie