Rabobank sponsort Noord-Veluws Museum

Ondernemers uit de gemeente Oldebroek die sponsor zijn hebben hier de mogelijkheid om nieuws enz te plaatsen.
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9643
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Rabobank sponsort Noord-Veluws Museum

Bericht door Redactie »

Rabobank sponsort Noord-Veluws Museum

Het Noord-Veluws Museum en Rabobank zijn gezamenlijk een sponsorcontract aangegaan voor drie jaar. Vanaf de opening van het Noord-Veluws Museum op 31 oktober 2014 zal Rabobank dit museum sponsoren. Het auditorium zal de naam Rabozaal gaan dragen. Om dit te bekrachtigen werd onlangs het contract tussen directeur van het museum de heer E. Stotijn en directievoorzitter G. Wielink voor het sponsorschap ondertekend. Dit gebeurde onder het toeziend oog van het bestuur van het museum.

Afbeelding
Gerrit Wielink, directievoorzitter Rabobank Noord Veluwe (rechts) en Erik Stotijn, directeur Noord-Veluws Museum (links)

Samen de Noord-Veluwe sterker maken
Vanuit de coöperatieve wortels is de Rabobank al vele jaren als grote sponsor actief in de culturele sector. Door samen te werken met vooraanstaande culturele partners maak Rabobank cultuur toegankelijker. Voor iedereen. Het Noord-Veluws museum is een unieke plek waar regionale kunst bijeen wordt gebracht. Het was voor de Rabobank dan ook een logische stap om over te gaan tot sponsoring.
De Rabobank is meer dan een bank alleen. Naast hun bancaire dienstverlening ondersteunen ze, via sponsoring, het Rabofonds Noord Veluwe en het Clubkas Fonds, de lokale gemeenschap. Om samen te werken aan een sterk en vitale Noord-Veluwe.

Maatschappelijke betrokkenheid
De Rabobank investeert al ruime tijd in cultuur. Door deze sponsoring is het mogelijk om regelmatig acties te organiseren voor klanten van de Rabobank. Doel is om daarmee het museum laagdrempelig te maken voor jong en oud.
Rabobank Noord Veluwe is dan ook trots dat hun naam nu ook aan het Noord-Veluws Museum verbonden is.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie