Eerste woningen project Van Pallandt in Wezep opgeleverd

Ondernemers uit de gemeente Oldebroek die sponsor zijn hebben hier de mogelijkheid om nieuws enz te plaatsen.
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9659
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Eerste woningen project Van Pallandt in Wezep opgeleverd

Bericht door Redactie »

Eerste woningen project Van Pallandt in Wezep opgeleverd

Op woensdag 5 november 2014 zijn de eerste 2 woningen van het project Van Pallandt aan de Zuiderzeestraatweg in Wezep opgeleverd. Het gaat hierbij om de twee-onder-één-kapwoningen type D op de kavels 8 en 9. Het project Van Pallandt bestaat uit 10 koopwoningen en 5 vrije kavels.


Afbeelding

De bouw verliep voorspoedig
De bouw verliep voorspoedig. Koopmans Projecten b.v. uit Enschede en de gemeente Oldebroek hebben gezamenlijk het project Van Pallandt ontwikkeld. Op donderdag 5 juni 2014 is de bouw van deze 2 woningen officieel gestart door het leggen van een begane grondvloer door Groothuis Wonen B.V. en de oplevering heeft op 5 november 2014 plaatsgevonden. De kopers kunnen nu beginnen met het inrichten van hun woning.

Nog slechts 1 kavel beschikbaar
Het plan bestaat uit 5 vrije kavels, 2 vrijstaande woningen en 8 twee-onder-één-kapwoningen. Het gaat goed met de verkoop. Elf van de vijftien beschikbare kavels zijn verkocht, drie kavels zijn onder optie en één is er nog te koop. De toekomstige bewoners hebben gekozen uit verschillende ontwerpen, indelingsvarianten en afwerkingsniveaus. Voor de beschikbare vrije kavel van 560 m2, bouwnummer 1, kunnen particulieren zelfstandig een huis laten ontwerpen en bouwen of door Groothuis een woning laten bouwen. Verkoop van het project is in handen van Pleiter Makelaars & Taxateurs in Oldebroek.

Kijk ook op: http://van-pallandt.nl/
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie