Spectaculaire “pyromusical” bij Kwekerij Souman

Ondernemers uit de gemeente Oldebroek die sponsor zijn hebben hier de mogelijkheid om nieuws enz te plaatsen.
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9643
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Spectaculaire “pyromusical” bij Kwekerij Souman

Bericht door Redactie »

Spectaculaire “pyromusical” bij Kwekerij Souman

HATTEM - Traditiegetrouw organiseert Kwekerij Souman in Hattem jaarlijks een sensationele vuurwerkshow. Dit jaar is het slot van de show nog spectaculairder dan voorgaande jaren dankzij een zinderende finale op muziek.


Kwekerij Souman heeft ieder jaar een gigantische keus in vuurwerk. Dit jaar zijn er ruim 225 artikelen variërend van knalvuurwerk tot siervuurwerk. ,,Wij hebben de grootste webshop in de regio”, vertelt Jan Souman. ,, Via een beveiligde verbinding kunt u het vuurwerk nu al bestellen (tot 31 december 15.00 uur) en later betalen en afhalen in de winkel. Ons assortiment is zeer breed. Zo is er kindervuurwerk voor de jongsten, kleurrijk siervuurwerk en zwaar knalvuurwerk. Tijdens onze show demonstreren we zo’n 40 artikelen die ook in ons assortiment zitten.” Op initiatief van de vuurwerkbranche worden er dit jaar uit veiligheidsoverwegingen geen nieuwe babyvuurpijlen meer verkocht. ,,Er gebeuren te vaak ongelukken mee, omdat de babyvuurpijlen vanuit de hand afgestoken worden in plaats van dat ze in de grond geprikt worden. Het lijken onschuldige dingen, maar het blijft gewoon vuurwerk. We verkopen alleen in de uitverkoop nog wat babyvuurpijlen uit de collectie van vorig jaar. Hiervoor geldt op=op en niet uit de hand afsteken!”

De jaarlijkse vuurwerkshow bij Kwekerij Souman trekt altijd veel publiek. Dit jaar belooft de show nog spectaculairder te worden, dankzij een heuse pyromusical als finale. ,,We schieten dan het vuurwerk af op de maat van muziek. Sensationeel!” Net als eerdere jaren staat de (gratis) warme chocomel voor iedereen klaar. Uiteraard is de show buiten, dus warme kleding is geen overbodige luxe. Parkeren kan gratis en voor de deur. ,,Uit ervaring weten we dat we altijd veel bezoekers krijgen, dus we raden wel aan om zoveel mogelijk op de fiets te komen”, aldus Souman. De vuurwerkshow vindt dit jaar plaats op zaterdag 13 december en begint om 19.30 uur.

Kwekerij Souman heeft net als vorig jaar een eigen import collectie “China Red Vuurwerk” genaamd. Dit vuurwerk is van kwalitatief hoog niveau, dat dankzij een gezamenlijke inkoop van meerdere vuurwerkhandelaren, tegen scherpe tarieven aangeboden kan worden. ,,Dit jaar hebben we heel veel cakeboxen van vier goede, zware cakes in één doos. Ook zijn er cakes die minder hard knallen, maar zeer mooie kleuren en effecten hebben. Voor de liefhebbers verkopen we overigens ook carbid. Tot slot: zet een vuurwerkbril op en gebruik een vuurwerkgrip. Tot 28 december 23.59 uur ontvangt u in de voorverkoop bij elke bestelling een gratis vuurwerkbril!”

Kwekerij Souman heeft in verband met de vuurwerkverkoop extra koopavonden. De afhaaldagen zijn op 29, 30 en 31 december. Kijk op http://www.soumanvuurwerk.nl
Kwekerij Souman, Zuiderzeestraatweg 34, Hattem. Info 038 444 9042

Afbeelding
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie