Expert Wezep krijgt prijs voor mooiste Expert van Nederland

Ondernemers uit de gemeente Oldebroek die sponsor zijn hebben hier de mogelijkheid om nieuws enz te plaatsen.
Stefan
Redactie
Berichten: 465
Lid geworden op: ma apr 24, 2006 16:14
Locatie: Wezep-Noord
Contacteer:

Expert Wezep krijgt prijs voor mooiste Expert van Nederland

Bericht door Stefan »

Expert Wezep is de mooiste Expertwinkel van Nederland. De elektronicaspecialist kreeg van een deskundige jury het beste oordeel tijdens de winkelwedstrijd ‘Experts Beste 2008’ onder alle ruim 180 zaken van de winkelformule. De winkels werden voor het tweede achtereenvolgende jaar naast winkelpresentatie beoordeeld op teamprestatie en consumentenoordeel. Expert Wezep won de eerstgenoemde deelwedstrijd en eindigde ook hoog in het totaalklassement.

Gedurende een aantal actieweken eerder dit jaar werden alle Expertwinkels uitgebreid beoordeeld door zowel consumenten als een deskundige jury. Daarbij werd gelet op zaken als winkelpresentatie, lokale acties, klanttevredenheid, en op de teamprestatie die de winkels wisten te bereiken.

Expert Wezep is blij verrast met deze onderscheiding en nam dan ook tevreden en enthousiast hun prijzen in ontvangst. Ondernemer Wout Beelen: “Wij zijn blij met deze onderscheiding. We zetten ons altijd in om een goede kwaliteit aan onze klanten te leveren en we zorgen ervoor dat onze winkel er verzorgd en netjes uitziet. De eerste plaats in de categorie Winkelpresentatie is dan ook een mooie waardering voor onze inspanningen.” Mede dankzij acties, een uitstekende waardering door mystery shoppers én natuurlijk de verzorgde winkelpresentatie, eindigde Expert Wezep als eerste in het onderdeel Winkelpresentatie.

Afbeelding
Plaats reactie