121216 Jeugddienst Kruiskerk Wezep: Kerst met ballen!

Evenementen, bijeenkomsten enz.
Na registratie kunt de activiteiten van u of uw vereniging hier zelf plaatsen en wijzigen.
Gebruikersavatar
Redactie Noord
Redactie
Berichten: 734
Lid geworden op: vr apr 16, 2010 21:03
Locatie: Wezep

121216 Jeugddienst Kruiskerk Wezep: Kerst met ballen!

Bericht door Redactie Noord »

WEZEP - Natuurlijk gaat kerst gepaard met ballen … en een kerstboom, kaarsjes, gezelligheid, lekker (veel) eten, misschien wel cadeautjes … maar waar gaat het nu eigenlijk precies om met kerst? Om de vele aanbiedingen, de miljoenenprijzen, de commercie? Over het feest van het jaar? Doen we er als christenen niet ook aan mee?

Als je weet hoeveel miljarden we als mensheid per jaar uitgeven aan kerst, getuigd het van lef om bewust iets minder uitbundig te doen of heel bewust iets voor een ander te doen. Bijv zomaar een kaartje bij iemand in de bus te doen of je kerstpakket weg te geven. Als we nu allemaal één ding voor een ander doen komen we écht een heel eind. Het is echt niet zo ingewikkeld te zijn om naar elkaar om te zien!

God gaf ons zijn Zoon. Daar was een goede reden voor: Hij wilde dichter bij de mensen komen! Hij wist dat zijn Zoon ongeveer 30 jaar later zou sterven. Over lef gesproken.

Kortom: een kerst met ballen! Laurens Oosterbroek gaat voor in deze dienst met een heel interessante kijk op die gegeven. Praiseband Transmission verzorgd de muziek. Iedereen is van harte welkom!

Afbeelding
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie