Oldebroek gaat weer in beweging

Evenementen, bijeenkomsten enz.
Na registratie kunt de activiteiten van u of uw vereniging hier zelf plaatsen en wijzigen.
Plaats reactie
Redactie Noord 2
Berichten: 234
Lid geworden op: ma okt 10, 2011 19:21

Oldebroek gaat weer in beweging

Bericht door Redactie Noord 2 »

Oldebroek gaat weer in beweging

Ook dit jaar zorgt Stichting Twinsallround weer voor sportieve beweging in
Oldebroek. De start is op zaterdag 27 april met de Wezepse Run. Twee weken later staat de 3e Wezepse voorjaarsloop op het programma.


Afbeelding

Vier jaar lang staat Oldebroek in het teken van beweging. Het eerste jaar werd gestart met het wandelevenement, het 2e jaar met fietsen en dit jaar staat hardlopen centraal in samenwerking met atletiekvereniging De Gemzen organiseert stichting TwinsAllround de Wezepse Run.

De startlocatie is bij het zwembad de Veldkamp. De Wezepse Run zal bestaan uit een 750 meter loop voor de kinderen, 2,5 km, 5 en 10 km voor de volwassenen en er is zelfs een keuze om mee te doen aan de estafette loop met familie of vrienden of aan de business run met uw collega’s of Fun Run wat in het teken staat van doe is gek. Deze hardloopwedstrijd is geschikt voor brede doelgroep, kinderen, bedrijven, ervaren lopers maar ook geschikt voor startende hardlopers. Atletiek vereniging de Gemzen biedt voor de startende loper beginners cursussen aan, voor meer informatie kijk op http://www.gemzen.nl.

Afbeelding

Op 11 mei 2013 vindt tevens weer de 3e Wezepse Voorjaarsloop plaats, een wandelevenement met afstanden van 5,10,15, 20,30 en 40 kilometer. Deze wandeltocht is onder andere een ideale voorbereiding op de Nijmeegse Vierdaagse.

De startlocatie voor het wandelevenement vindt plaats bij het zwembad de Veldkamp. Voor kinderen is er deze dag genoeg te beleven in de vorm van een leuk bijprogramma.

Voor meer informatie verwijzen wij u door naar de website http://www.wezepseloop.nl/
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9629
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Re: Oldebroek gaat weer in beweging

Bericht door Redactie »

Wezepse run en Wezepse voorjaarsloop

Houd u van hardlopen of wandelen in de mooie natuur? In het kader van ‘Oldebroek in beweging’ organiseert de gemeente Oldebroek en stichting TwinsAllround twee mooie evenementen over de Wezepse heide.

Op zaterdag 27 april wordt de Wezepse Run, georganiseerd en op 11 mei wordt de Wezepse Voorjaarsloop georganiseerd.

Op zaterdag 27 april zal de hardloopwedstrijd, de Wezepse Run, gaan plaatsvinden. De run biedt afstanden van 2,5,5 en 10 kilometer aan. Op dezelfde dag wordt ook de Wezepse Trail georganiseerd. Deze trail zal alleen de afstand van 27 kilometer aanbieden.

Vlak hierna, op 11 mei wordt het wandelevenement, de Wezepse voorjaarsloop, georganiseerd. Bij deze Voorjaarsloop kan er 10, 20, 30 of 40 kilometer gewandeld worden.

Op beide evenementen zal er een KidsArea aanwezig zijn. Ouders met kinderen hoeven voor deze dag dus geen oppas te regelen. In de KidsArea zullen spelletjes aangeboden worden. Tijdens de hardloopwedstrijd zal er een KidsRun van 1 kilometer zijn en tijdens de voorjaarsloop zal er voor de kinderen een smokkeltocht van 2,5 kilometer zijn.

Beide evenementen zullen plaats vinden in Gemeente Oldebroek en zullen hun paden vervolgen over de Wezepse Heide. Een sportieve manier om de natuur te ontdekken en om te genieten van het ‘buiten zijn’.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie