Voorverkoop Let There Be Praise-concert van start

Evenementen, bijeenkomsten enz.
Na registratie kunt de activiteiten van u of uw vereniging hier zelf plaatsen en wijzigen.
Gebruikersavatar
Redactie Noord
Redactie
Berichten: 734
Lid geworden op: vr apr 16, 2010 21:03
Locatie: Wezep

Voorverkoop Let There Be Praise-concert van start

Bericht door Redactie Noord »

WEZEP - Let there be praise! Met dit thema geeft Chr. muziekvereniging De Eendracht Wezep op zaterdag 9 februari a.s. een concert waarin christelijke muziek de rode draad vormt. Aan dit concert wordt medewerking verleend door gospelkoor SIGN uit Epe onder leiding van Remco Hakkert. Een unieke combinatie van christelijke blaasmuziek en zang.

Het Let there be praise-concert is een jaarlijks terugkerend thema-concert, dat in Wezep en omstreken een groot succes is: een concert waarin christelijke muziek in al haar veelzijdigheid klinkt. Het A-orkest van De Eendracht speelt een programma waarin spetterende en swingende praisenummers worden afgewisseld met pompeuze klankwerken. Het gospelkoor S.I.G.N. uit Epe is een enthousiaste groep van zo’n 50 mensen die met mooie liederen een deel van het programma voor haar rekening nemen. Natuurlijk zullen De Eendracht en SIGN ook een aantal nummers gezamenlijk spelen.

De Eendracht wil een ieder uitnodigen voor dit bijzondere concert dat op zaterdagavond 9 februari a.s. gehouden zal worden in Kerkgebouw Noorderlicht, Mariënrade 1 te Wezep. Aanvang 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur. Het belooft een mooie avond te worden met afwisselende, prachtige muziek voor iedereen.

De entreeprijs in de voorverkoop bedraagt € 8,50. Aan de kassa € 10,00. Kinderkaartjes kosten € 5,00 in de voorverkoop en € 6,50 aan de kassa. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Evangelische winkel De Rivier, Meidoornpassage 3 te Wezep of via info@eendrachtwezep.nl.

Afbeelding

Afbeelding
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie