Nacht van Gebed in Pauluskerk

Evenementen, bijeenkomsten enz.
Na registratie kunt de activiteiten van u of uw vereniging hier zelf plaatsen en wijzigen.
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9682
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Nacht van Gebed in Pauluskerk

Bericht door Redactie »

Op 16 juni in de Pauluskerk te Wezep

Aanslagen in Egypte eisten de levens van zeker 45 koptische christenen. Niet alleen in Egypte is er veel geweld tegen christenen. Tienduizenden christenen in Irak sloegen op de vlucht voor Islamitische Staat. Ze wonen verspreid over de hele wereld. En in Nigeria werden opnieuw meisjes en vrouwen door Boko Haram ontvoerd. Wat is hun toekomst?

Dit is slechts een greep uit de nieuwsberichten van de afgelopen tijd. Het geweld tegen christenen neemt toe. We kunnen ons nauwelijks voorstellen wat voor impact dit heeft op de lokale kerk. Toch kunnen we een verschil maken in het leven van vervolgde christenen. Landsgrenzen en gevangenismuren belemmeren ons gebed niet!

Uw gebed heeft impact op de vervolgde kerk! Bid mee tijdens Nacht van Gebed op 16 juni in de Pauluskerk te Wezep. De Nacht begint om 18.00 uur en duurt tot 24.00 uur. U kunt er ook voor kiezen om een deel van de avond mee te bidden. Schuif gerust aan! Tijdens de avond luisteren we naar verhalen van vervolgde christenen en ondersteunen we hen door gebed.

Neem voor vragen contact op met: Gerda Hoeve 0611114347

Meer informatie: www.opendoors.nl/nacht
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie