Toneel Irene: ”Amor richt zijn pijlen zelf”

Evenementen, bijeenkomsten enz.
Na registratie kunt de activiteiten van u of uw vereniging hier zelf plaatsen en wijzigen.
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9631
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Toneel Irene: ”Amor richt zijn pijlen zelf”

Bericht door Redactie »

Vier opvoeringen van Toneelvereniging “Irene” met:
”Amor richt zijn pijlen zelf”

De klucht ”Amor richt zijn pijlen zelf” wordt uitgevoerd door toneelvereniging "Irene” op de volgende 4 vrijdagen 9, 16, 23 februari en 2 maart 2018 in de Bouwakker te Hattemerbroek. De voorstellingen beginnen om 19.45 uur. Zaal open om 19.00 uur.

Toneelvereniging “Irene” wil graag haar bezoekers bedanken en heeft voor iedere bezoeker een verrassing!
Het is de 10e opvoering van “Irene” nadat de accordeon- en mandolinevereniging in 2008 is gestopt. Dankzij de vele trouwe bezoekers in deze 10 jaar heeft de spelersgroep met veel plezier de toneelstukken kunnen blijven opvoeren.

De toneelgroep heeft net als voorgaande jaren ook dit jaar gekozen voor een klucht en een aantal rollen worden in het plaatselijk dialect gespeeld.
Voor liefhebbers van amateurtoneel betekent dit een avond lekker lachen want het toneelstuk in drie bedrijven is geschreven door D.J. Eggengoor. Voor alle spelers zijn er prachtige type-rollen.
De klucht speelt zich af begin jaren tachtig op boerderij de Lindenhof. Het boerenechtpaar Bonheur heeft het beste voor met hun dochter en zoon. Ook wat betreft de keuze van een huwelijkspartner. Vooral de boerin doet haar uiterste best om haar kinderen aan vermogende partners te helpen zodat hun een zorgeloze toekomst wordt gegarandeerd. Maar zoon en dochter zijn kinderen van deze tijd en kiezen zelf hun eigen weg, hun eigen levenspartner. Heel eenvoudig, nietwaar? Toneelvereniging “Irene” kennende zal het wel niet zo eenvoudig zijn….

De toneeluitvoeringen worden jaarlijks door een groot aantal belangstellenden bezocht. Om teleurstelling te voorkomen wordt geadviseerd kaarten in de voorverkoop te halen. Dit kan bij:
*Snackbar en klompenwinkel Nagelhout, Zuiderzeestraatweg 687, Hattemerbroek (ma/wo. gesloten)
*Ada van de Poll, Zuiderzeestraatweg 554, Wezep

Of telefonisch reserveren tot 1 dag voor de uitvoering bij: Ada van de Poll, tel. 038-3764971.

De prijs van het kaartje is voor volwassenen € 4,00. Kinderen t/m 12 jaar betalen
€ 2,50 per kaartje.
Meer informatie op: toneel-irene.nl
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie