Start campagne ‘Glasvezel buitenaf’ in Veluwe Noord - Kampen Zuid

Evenementen, bijeenkomsten enz.
Na registratie kunt de activiteiten van u of uw vereniging hier zelf plaatsen en wijzigen.
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9595
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Start campagne ‘Glasvezel buitenaf’ in Veluwe Noord - Kampen Zuid

Bericht door Redactie »

De campagne ‘Glasvezel buitenaf’ in deelgebied Veluwe Noord – Kampen Zuid is gestart. Hieronder vallen Elburg, Oldebroek en delen van de gemeenten Kampen, Hattem en Heerde. Inwoners van deze gemeenten kunnen vanaf nu tot 16 april 2018 een glasvezelabonnement afsluiten bij een dienstaanbieder.

Al bij 50% deelname gaat de aanleg door. Om bewoners te informeren over de aanleg, kosten, voorwaarden en planning worden vier informatieavonden georganiseerd.

In totaal gaat het om ongeveer 3.200 huishoudens en bedrijven. Aanmelden voor glasvezel kan tot
16 april 2018 door een abonnement bij een dienstaanbieder af te sluiten.

Alle bewoners krijgen hetzelfde aanbod: keuze uit vijf dienstaanbieders voor een passend glasvezelabonnement en een vastrechtvergoeding van €1600 bij eenmalige afkoop of €12,50 per maand. Inwoners die na de inschrijfperiode alsnog kiezen voor glasvezel betalen de werkelijke aansluitkosten van minimaal € 995.

Informatiebijeenkomsten
Vandaag of morgen valt een uitnodiging voor de informatieavonden bij de inwoners op de deurmat. Vanaf 19.30 uur is de inloop, 19.45 uur start de avond. Glasvezel buitenaf kiest ervoor om inwoners persoonlijk te informeren. “Wij vinden het belangrijk om vanuit Glasvezel buitenaf te vertellen wat glasvezel is en wat de mogelijkheden zijn. Maar ook waarom een deelname van 50% noodzakelijk is om glasvezel aan te leggen. Tijdens de informatieavonden zijn ook de dienstaanbieders aanwezig. Mensen die zich al willen oriënteren op glasvezelpakketten, kunnen bij hen terecht met vragen,” vertelt Piet Grootenboer, directeur Glasvezel buitenaf.

12 februari - Oldebroek - Kulturhus de Talter - Stouwdamsweg 4
13 februari - Wezep - Coelenhage - Zuiderzeestraat 486
14 februari - Oosterwolde - de Heerdt - Schiksweg 27
15 februari - Elburg - Kulturhus 't Huiken -Lange Wijden 33

Vraag glasvezel buitengebied groot
Dat de vraag naar een goede breedbandverbinding in het buitengebied groot is, blijkt uit de reeds afgeronde campagnes van Glasvezel buitenaf. Eerder werden glasvezelcampagnes in Oosten, Westen en Midden van het land succesvol afgerond, bijvoorbeeld in Salland en delen van de Veluwe.

Meer informatie over de campagne is beschikbaar op de website glasvezelbuitenaf.nl.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie