Lichtjes wandeling bij Mappa Mondo

Evenementen, bijeenkomsten enz.
Na registratie kunt de activiteiten van u of uw vereniging hier zelf plaatsen en wijzigen.
jan bredewout
Berichten: 862
Lid geworden op: do jan 19, 2006 7:55
Locatie: wezep
Contacteer:

Lichtjes wandeling bij Mappa Mondo

Bericht door jan bredewout »

Villa Expertcare Wezep, voorheen Kinderhotel Mappa Mondo organiseert vrijdag 13 december 2019 van 18.00 uur tot 20.00 uur voor het hele gezin een sfeervolle lichtjeswandeling met kerst-uitbeelding. De lichtjeswandeling vindt plaats op het prachtige bosrijke terrein van Villa Expertcare de Stationsweg 103-105 te Wezep.

De wandeling door het bos wordt begeleid door heel veel lichtjes en hierbij wordt het publiek langs het kerstverhaal gevoerd. Er wordt geëindigd bij een levende kerststal."Vooral voor jong, maar ook voor oud een ontzettend leuke beleving" belooft de organisatie. Dramateam "Met Zout en Peper" uit Oldebroek zal dit jaar voor het eerst belangeloos haar medewerking verlenen tijdens de wandeling. Ook een kinderkoortjes zal af en toe wonderschone klanken laten horen. Maar liefst 40 personen verlenen hun medewerking.


Daarnaast zijn er veel leuke kinderactiviteiten, zoals zelf pannenkoeken bakken, ezeltje rijden, schminken, marshmallows roosteren, grabbelen in de grabbelton en lootjes trekken. Dit alles onder het genot van warme chocolademelk, glühwein, oliebollen en andere versnaperingen.

Op verschillende plekken in het bos ziet en hoort men mysterieuze maar sfeervolle maar kerst-taferelen.

Wees welkom in het opgeschoonde bos rondom Villa Expertcare en steun het huis met een bezoek aan de lichtjeswandeling.
videoclips
Plaats reactie