Kleindierensportvereniging Nut en Sport verkoopt oliebollen

Evenementen, bijeenkomsten enz.
Na registratie kunt de activiteiten van u of uw vereniging hier zelf plaatsen en wijzigen.
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9595
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Kleindierensportvereniging Nut en Sport verkoopt oliebollen

Bericht door Redactie »

15 en 22 december Oliebollenverkoop bij Welkoop Wezep

De bekende oliebollenbakkers Henk en Henk gaan weer overheerlijke oliebollen bakken voor Kleindierensportvereniging Nut en Sport Wezep en omstreken. Op de zaterdagen 15 en 22 december staat de marktkraam van 09.00 tot 16.00 uur bij de Welkoop aan de Stationsweg 19 in Wezep.
De oliebollen worden ter plaatse gebakken en vers van de kraam verkocht. Ze kosten € 0,80 per stuk of € 7,-- per zak van 10 stuks. De bakkers adviseren u graag hoe u ze kunt invriezen om ze daarna eventueel met kerst of zelfs in het nieuwe jaar te nuttigen.
De opbrengst is bedoeld ter ondersteuning van de verenigingsactiviteiten, zoals de deelname door jeugdleden aan de landelijke Jeugdshow in Laren en voor de jaarlijkse IJsselvliedtshow.
Eerdere jaren werden de oliebollen verkocht bij GroenRijk in Hattemerbroek, maar na de sluiting van dit tuincentrum moest een nieuwe locatie worden gevonden. De Welkoop was graag bereid hiervoor ruimte voor de winkel beschikbaar te stellen. “We staan hierdoor op een zeer geschikte plaats, goed bereikbaar en in centraal in het centrum van Wezep”, aldus het bestuur van Nut en Sport.

Afbeelding
Oliebollenbakkers Henk en Henk
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie